Uppe med tuppen!

Imorse tog jag mig i kragen och gav mig ut på en 4km lång löprunda. Det var hur skönt som helst. Framför allt efteråt ;) Nu förstår jag inte alls varför jag haft så långt uppehåll från löpningen. (typ 2 månader sen sist) Bäst att passa på nu när det är lite ljusare på morgonen, redan 06.30 var jag ute och det hade redan börjat ljusna. Så skönt. Kvällarna däremot är det bäcksvart och då vill jag helst inte ge mig ut. Jaja, pass 14/60 var det iaf. Jag ligger 2 pass mitt tänkta snitt utmaningen, men det har jag tänkt ta igen under veckan. Ha en fin dag!


Höstmorgon

Började söndagen med en 55min promenix. Härlig höstmorgon!


I fas

Har precis avklarat träning nr 8/60 och än så länge ligger jag i fas vad det gäller utmaningen. Har fått min motivation tillbaka och varje pass känns riktigt roligt! Uppenbarligen behöver jag en sporre då och då för att hålla självdisciplinen i schack. Dagens pass består av 50min pw och 55min på hästryggen. Härligt!


Morgonsol

Precis kommit hem från min morgonpromenad. Så himla skönt väder det är. Gillar hösten mer och mer för varje dag. Friskt och skönt i luften, härligt. 70min stannade klockan på, så nu är batterierna laddade för en söndag på jobbet.


Lördagsgott

Håller på att förbereda en av mina absoluta favoriträtter, nämligen pastasås med bl.a kantareller, persilja och parmesan. Ja, vi lyxar till det med riktig vispgrädde i såsen, mums vad gott det är! Till det serveras färsk taglioni, smörstekta sparris och lite pinjenötter på toppen.

Trevlig lördagskväll på er!

2/60

Träningspass 2/60 avklarat. 60min simning, riktigt skönt. Nu väntar frukost på jobbet.

Ha en din dag!


Utmaning

Jag har känt lite si och så med min träningsmotivation den senaste tiden, så för att inte tappa den helt har jag antagit en liten utmaning av Jessica. Nämligen 60 träningspass på 82 dagar!! Utmaningen startade igår och pågår till och med nyår. Ska bli spännande, men framför allt en liten sporre för mig : ) Det kommer innebära ett snitt på 5 pass i veckan, och alla varianter av träning räknas, men för att Pw´s ska räknas så måste dem vara på minst 45min. Jag kommer använda min blogg för att "redovisa" mina pass och det gör jag för min egen skull för jag känner att jag blir ännu mer peppad om jag skriver upp min träning här på bloggen vecka för vecka. Hoppas det är någon som tycker det är inspirerande och kanske till och med blir lite peppad på att haka på?! :)

Har nu ikväll avklarat träningspass 1/60, nämligen 40min på hästryggen. Kan knappt se ridningen som träning för jag tycker det är såå sjukt kul bara, så själva träningen jag får av den ser jag som en bonus!


Allanbrallan

Jag har för övrigt börjat ta privatlektioner för en jätteduktig dressyrryttare som heter Lotta Esping. Jag känner att jag vill utveckla min ridning ännu mer och dessa lektioner har hittills varit toppen! Jag har till en början lånat deras välutbildade ridskolehästar men nästa lektion ska jag ta med mig Allan. Ska bli huuuur kul som helst, längtar som fasen. Han är hur smidig som helst att åka iväg med då han i princip lastar sig själv och är lugnet själv både på träning och tävling. Skönt! Jag kommer mest vara nervös för att köra transporten då det var väääldigt länge sen. Men det ska nog gå bra :)

Nu är det sovtajm, imorgonbitti väntar träningspass nr 2.

Kram & godnatt

Hemnes

Som jag nämnt tidigare är vi sugna på att byta lite stil här hemma. Vi har kärat ner oss i Hemnes-serien från ikea. Nu har den första nya möbeln fått flytta in här hemma och den byrån gjorde susen i hallen.



Vi vill typ byta ut allt! Men man får ta lite i taget.... Här näst blir det nog sovrummet... Åååh, så himla kul det är att göra om lite!! :)

Kladdmuffins med schweizernöt

img_9241 (MMS)

Igår bakade jag något nytt, kladdkakemuffins med smält Marabou schweizernöt i smeten. Ja ni hör ju, grymt gott! Dem blev sådär extra "chokladiga", lite extra kladdiga och nötsmaken gjorde dem om möjligt ännu godare. Att rekommendera! :)


RSS 2.0