Sköna lördag

Här hemma har vi en lugn och skön lördag med lite slapp i soffan efter en promenad på förmiddagen. Till kvällen väntar lite käk på stan och bio med våra fina på Lavendelgränd. Lördag när den är som bäst. Hoppas ni mår bra!

Kram från mig


Lasagne med färsk basilika & fetaost

Har inte mått så bra de senaste dagarna, så ikväll ska det smaka extra bra med mat. Har precis slängt in en lasagne i ugnen, som vi sedan ska mumsa loss på. Lite extra fredagsstämning idag då vi båda är lediga i helgen, lovely!


Vilka är ni?

Varje gång jag kikar på min besöksstatistik blir jag positivt överraskad. Trotts att jag har haft brist på motivation och inspiration och bloggat väldigt lite sista tiden är ni ändå en trogen skara som tittar in här dagligen. Vilka är ni? Jag är så himla nyfiken :)

Eftersom jag bloggar för min egen skull och när jag känner för det, så kan det bli lite toppar och dalar här emellanåt. Men blir ändå lite glad i hjärtat att ni trotts allt är ett gäng som troget hänger kvar och läser det jag har att skriva :)

Nytt år och nya utmaningar och jag har en känsla av att 2012 kommer bli ett bra år. Och jag har mina funderingar på om och isf hur jag ska gå vidare med bloggen. Jag är ju ganska öppen av mig och har väl egentligen inte något emot att dela med mig av mina tankar och mitt liv, men vill jag verkligen dela med mig av allt, till vem som helst där ute? Och till vilken anledning isf? Jag själv föredrar ju såklart att läsa bloggar som är mer personliga och öppna och som bjuder in en till att ta del av deras vardag och deras liv i form av text och bilder. Varför vet jag egentligen inte, man är väl nyfiken samtidigt som det är lite underhållande att se vad andra gör i vardagen.
Hur jag ska gå till väga, vet jag inte ännu.. Jag har helt enkelt inte bestämt mig ännu, vi får se hur det blir och vad som känns rätt just för mig.

Ja det var lite tankar ifrån mig så här på onsdagen. Ni som vill ge er till känna får mer än gärna skriva en liten rad i kommentarerna här nedan :)

Ha en fin dag!
Kramar från mig


Fullt upp

Hej på er alla fina! Jag har lite mycket omkring mig just nu, därav min tystnad här i bloggen. Är hemma och vänder (och jobbar i butiken) efter en veckas lång inköpsresa. På måndag är det dags för mässa igen, denna gången uppe i Sthlm och "bara" över dagen. Sen väntar en vecka med ytterst lite jobb och mycket ledighet. Och det kommer vara vääldigt välbehövligt och riktigt riktigt skönt. Hoppas ni mår bra! Kramar från mig.


Äntligen fredag

Ljusen är tända, bordet dukat och maten doftar gott i från köket. Äntligen fredag tillsammans med min finaste!


En bit på väg

Nu har jag kommit en bra bit på väg med skåpet, närmare bestämt grundmålat och klart. Nu ska den antikvita färgen inhandlas och så ska det målas ett par gånger till. Jag visste att jag hade hittat rätt skåp redan från början, meeen att det skulle bli så här fint kunde jag aldrig tro. Åååh vad jag är glad att vi hittade detta underbara skåp! Ser fram emot att få inreda det med mitt Mateus porslin, lite ljuslyktor, och kanske hjärta på tråd eller något annat grönt.



Upp och hoppa

Godmorgon! Nu har jag klätt på mig massa varma kläder och ska ge mig ut på en morgonpromenad i friska luften. Bra start på tisdagen. Ha en fin dag!


Ett litet projekt...

Har efter månaders letande äääntligen hittat det perfekta vitrinskåpet. Så nu har omvandlingen börjat så smått. Kommer bli så fint. Precis så som vi ville ha det. Ska visa er sen så snart vårt lilla projekt blivit klart :)


Pigg & fräsch

Äntligen tillbaka i sadeln igen efter månader med skador och elände. Visserligen bara skrittjobb än så länge men på god väg att bli frisk, skööönt! Han kändes superfräsch idag och det är ytterligare ett friskhetstecken. Trotts snöblandat regn och blåst var det hur härligt som helst att komma ut på en ridtur ikväll. Passade även på att inviga kameran i min nya iPhone 4s. Vilken skillnad! :)


RSS 2.0