Spring is in the air


Var en snabbis på ikano igår på lunchen för att fixa lite ärenden. Det finns såååå mycket fint i butikerna, man blir ju tokig! Känns att våren och sommaren är i full gång där inne med härliga färger och fina sommarklänningar. Det gör ju att man längtar ännu mer. Det räcker med att man tittar ut igen, då tappar man ju hoppet.. Visst är det mysigt med snö och vinter, men nu har jag fått nog. Inte mer snö nu,
ge mig VÅÅÅÅR!!


KRAM



Nostalgitripp



Har haft en riktigt härlig dag idag! Var med Allan och hans ägare Johanna på träningstävling i Ånestad. Hoppning stod på schemat. Massor massor folk som var där, vilket är förståligt. Perfekt att få komma ut och träna lite banhoppning innan tävlingssäsongen drar igång. Har aldrig sett Allan hoppa tidigare, så det var extra kul att se idag. Han skötte sig utmärkt min lille charmör. Himla trevlig häst det där, hur snäll som helst att ha att göra med, såväl i stallet som på "tävling".
Man blir ju så sjuuukt sugen på att tävla igen när man står där! Ville bara kasta mig upp i sadeln och köra ett race jag också. Massa gamla minnen från förr väcktes till liv.








Den här lilla damen (jag vet, urdålig mobilbild, sorry!) var syrrans och min första foderhäst. Tequila♥ en speciell liten dam med mycket humör kan jag lova. Och så även nu, öronen bakåt direkt när jag klev in i spiltan. Men hon fångande ändå våra hjärtan, och vi hade henne från nästan föl och fram till 3-4 år. Så hon är den första hästen jag red in. Var skoj att se henne idag, var ju år och dar sen sist. Tänk han hon blivit ridskoleponny nu. Hon är född -93, så närmre bestämt har jag inte sett henne på typ 14 år, goooosh! Återigen gamla minnen som bubblade upp. Kändes nästan lite som en nostalgitripp idag, haha. : )


Sitter här och väntar på att min fiskgratäng ska bli färdig, har fortfarande inte ätit lunch, så ska bli riktigt gott kan jag lova! Funderar på om jag ska plocka fram grejerna och scrapa lite igen sen ; ) Vill ju bli klar med mitt album!!

Hoppas ni har haft en riktigt härlig söndag i soooolen!

Puss på er!






Några till


Efter melodifestivalen kunde jag inte hålla mig, var tvungen att sätta mig och pyssla lite till. Fick ihop 5-6 blad ytterliggare. Nu börjar det här fotoalbumet snart bli klart! : )




Är glad att jag har en sambo som är fotogalen, det är ju extra kul när det är så fina bilder. Han är duktig han! ; ) Nu måste jag skynda mig, ska följa med på träningstävling (tror jag det är?!) med Allan. Ska bli skoj att se honom hoppa, har inte gjort det ännu. Det gäller att klä på sig, det brukar vara kallt i ridhus. Speciellt när termometern visar -20 grader, brrrr!

Ha en härlig söndag!!

KRAM




8 timmar


Shit vad den här dagen försvann förbi fort! Fastnade i scrapandet i 8 timmar, det är galet, jag vet. Men tiden går så jäkla fort när man sitter där. Det tar såå mycket längre tid än vad man tror. Jag hann "bara" 18 blad... Knappt halvägs, haha. Men det är så himla kul och det blir väldigt fint tycker jag ; )





Det som tar mest tid är att sitta med en tandpetare och kleta klister på bokstäverna.. Pilligt värre! Men ska det bli fint så ska det.. ;) Nu har jag iaf fått nog för dagen, ska nog ägna kvällen åt melodifestivalen. Har inte sett någon delfinal i år hittills, men ikväll är det ju trotts allt på hemmaplan!


Hoppas ni har en mysig lördagskväll!

Kram till er kära vänner och läsare





Den är tillbaka!


Som jag har väntat, men nu är den tillbaka. Inspirationen för att scrapa, jihuu! Har inte haft någon som helst lust att plocka fram grejerna på länge länge, men imorse när jag vaknade kände jag att det var dags, hihi. Det är fotoalbum som ska göras idag tänkte jag, Gotland 2010. Finns massor fina minnen där ifrån, så nu kommer jag få ännu mer längtan till sommaren ♥


Har tassat runt lite försiktigt här hemma och plockat fram allt som behövs, hela bordet är fullt av saker. haha. Daniel har jobbat natt, så jag vill inte väcka honom ännu. Så scrapbooking är en perfekt syssla för denna lördagsförmiddagen.
Ser ut att vara riktigt härligt väder idag också, solen skiner! : ) Men kallt, -21,9 när jag gick upp, brrrr... Men får nog bli en liten promenix lite senare. Skönt!

Hoppas ni får en härlig lördag!



Btw, nu har jag också lärt mig göra ♥ på bloggen : ) hihi. Så nu kommer det säkert bli fullt av sånna ett tag fram över, allt är ju så roligt när det är nytt. tsss.



Ett måste


Denna åker upp på vårens "måste ha-lista". Behöver verkligen en ny dörrmatta, och ska vi ha en ny ska vi ha den här! Det bästa är att man kan tvätta dem i maskin, praktiskt!



Pappelina, Viggo 70x90cm

Den ser lite svartare ut på bilden än vad den är i verkligheten, den är mer mörkgråmetallic, samma färg som den vi har i hallen. Ni ser väl att den ovan står vårt namn på? ; )






Dixie


Men oj, jag som skulle sova! Kunde inte låta bli att kika in hos ännu en favorit.
Sååå mycket kul dem har!! En favoritleverantör när jag jobbade på Bohaget. Man blir glad av deras produkter. Alla dessa franska burkar samlade jag på förr, hade hela bänksivan full i köket i Västervik. Men nu pryder dem vårt skafferi, och dem är minst lika praktiska som fina. Finns tydligen en jättebutik i Paris som har golv till tak fyllda med dessa söta burkar, dit skulle man gå. Med risk för att komma ut med ett gäng kan jag lova. Spana in medicinskåpet, det har jag suktat efter länge länge. Tidigare har vi inte haft någonstans att hänga det.
Här i huset skulle det göra sig väldigt bra på vår gästtoalett : )






De runda bordstabletternna skulle passa in här med vårt "trädtema" som sträcker sig genom hela huset, haha. Fastnade även för den vita oljelanternan. Ett gäng sånna på vår altan en sommarkväll, myys!




Savon de Marseille


Dessa tvålar är helt klart en favorit hos oss, dem är oslagbara! Älskar designen, framför allt att flaskorna är i glas. Den röda cerisier (körsbär) luktar så sjuuukt gott, man blir nästan kär ; ) Man vill ju köpa dem efter färgen så de ska matcha där dem ska stå, hihi, men jag brukar fuska. När den gröna vervienne var slut så köpte jag refillen på den röda. Så då fick jag den snyggaste flaskan men den godast doften ; )
Såg att de kommit en ny doft nu, mediterranee, den skulle passa perfekt på vår lilla gästtoalett där vi inrett med turkosa detaljer. Måste införskaffas snarast! : )






Det närmar sig


Försöker leta fram alla sommarkläderna, för snart, väldigt snart ska vi åka till värmen! Jihuuu : ) Känns fortfarande lite overkligt att man kan ligga i bikini och njuta av solen när det är -10 grader och världens vinter här hemma. Men det är just det jag gillar med att åka utomlands på vintern, kontrasten. Man uppskattar det sååå mycket!
Har inga förväntningar alls på vädret, det blir som det blir. Men det kommer garanterat vara varmare än här hemma. Och det bästa av allt, vi är lediga, tillsammans och kan bara njuta av det, behöver jag säga att det ska bli underbart?! ; )




Sudersand (Fårö) Gotland 2010. I sommar åker vi dit igen, läääängtar!



Börjar snart bli dags för sängen, har en skojsig morgondag framför mig! Ska möta upp tjejerna för lite vardagslyx på morgonkvisten. Det vankas promenix och hotellfrukost på det, myys! Efter det blir det några ärenden på stan. När man jobbar ute i Tornby är det såååå sällan man ger sig in till city. Så City = ledighet för mig. Sen blir det lunchdejt med finaste Lindha. Kommer bli en härlig dag!




Galopp


Var alldeles för kallt att åka till stallet tidigt imorse, så jag väntade till efter lunch. -7 grader känns lite behagligare än -16. Idag var underlaget mkt bättre tack och lov, så idag kunde jag motionera honom ordentligt. Blev först en uteritt på ca 40min. Såg lite monster i skogen (rådjur) men annars gick det bra. Pigg&framåt. Tränade lite skänkelvikningar i skritt på vägen hem, och han svarade jättebra på skänkeln. Dock mkt energi kvar trotts våran tur, så jag styrde in på banan och körde ett kort men intensivt pass med mkt galopp. Fick igenom honom ordentligt och i en fin låg form, och jag tror både Allan och jag var nöjda med dagen!

Nu ska jag ägna eftermiddagen åt att storstäda, tjohooo! Med lite bra musik ska det nog gå att bli taggad för det också...

Hoppas ni har en härlig tisdag!









Såå mycket fint


Är någon form av babyboom detta år. Många runt omkring mig som går runt med fina magar och väntar bebis, myyys! Först på tur är min fina vän Lindha! : ) Har kikat runt lite på nätet efter presenter till bebisen. Bebiskläder är bland det roligaste som finns, hittar sååå mycket fint!! Kunde inte låta bli att klicka hem en supersöt sak. Kan tyvärr inte avslöja vad det är ännu, för det ska ju bli en överraskning såklart ; )
Här är några av mina favoriter!




Hur sött är det inte?! Gooosh!





Vilken vecka!


Har en riktigt skön vecka framför mig med mer ledighet än jobb, det händer inte så ofta kan jag lova. Har plockat ut lite kompledigt, för det tyckte jag att jag var värd ; ) Har en hel del skoj inplanerat, det kommer bli en grym vecka!
Ska alledeles snart bege mig till stallet, men sen blir det en lugn och skön dag. Får se vad jag styr upp. Lite bakning kanske? Eller lite scrapbooking? Vi får se. Känner för att ev. göra om något här hemma, men vaaad?!



Fick dessa fina av D igår på Alla hjärtans dag, tack söta du! Finns det nåt finare än tulpaner? I love it!

Ha en bra dag!

Kram





Ordning&reda


Det är helt sjukt vad papper och skit man samlar på sig under åren.
Papper som man bara slänger sen. Tycker det är bra att fler och fler räkningar kommer elektroniskt istället. Blir lite smidigare så. Idag är det storresning på kontoret som gäller, jag tycker om att ha ordning&reda. Men sista tiden har det spårat ur lite och det känns som om det ligger papper lite här och var. Så idag äntligen ska jag se till att få ordning på torpet! Tänkte sammanställa alla kvitton från renoveringen också, så man kan få en tydlig överblick vart pengana har gått, och vad saker och ting egentligen kostade. Varför blir det alltid så att det blir dyrare än vad man tänkt sig?!
Varenda litet kvitto ska sparas, det underlättar vid en ev. framtida försäljning då man får göra skatteavdrag på det man har lagt ut på förbättrande renoveringar. Känns skönt att man ändå har en försäljning av en bostadsrätt i bagaget, man har lärt sig rätt så mycket om sånt som man inte hade en blekaste aning om. Som det känns nu vill vi ju bo här i vårt älskade hus för alltid, men lite struktur och framtidsförhållning har väl aldrig skadat.






Igår kväll stack vi in på bio, 127 timmar visades på duken. Den var helt ok! En film baserad på en verklig händelse. Det är helt sjukt vad människan kan utsätta sig själv för när överlevnadsinstinkten sätter in. Ingen film för kvackelmagar, den är rätt så rå stundtals.. Men sevärd, absolut!

Nej nu ska jag ta och sätta lite fart med mitt projekt, vill ju gärna hinna ut på en pw i solen idag också, underbara väder!! : ) Träningen har det inte blivit så mycket av senaste veckan, med 80 timmars arbetsvecka under mässan fanns varken tid eller lust. Ska bli ändring på det till veckan tänkte jag ; )

Njut av söndagen kära vänner!






Sooool


Åh vilket underbart väder det har varit idag, sol sol sol, lovely! Kunde inte ha kommit mer lägligt då jag är ledig i helgen. Tog med oss kameran ut på en skön promenad. Solen riktigt värmde!





För övrigt så har min dator lagt av för gott nu, buhuu ; ( Saknar den redan efter bara en dag.. Får snällt låna D´s nu tills jag kan köpa en ny... Lottovinst mottages tacksamt! ; )
Nu ska jag forstätta umgås med min kärlek!

Hoppas ni har en mysig lördagskväll!

Kram/cb



Isgata


Herrejisses vilket snöoväder det blev! Alla vårkänslor man kände igår är som bortblåsta idag. Det svänger fort. Hämtade en genomblöt häst i hagen idag, stackarn. Tur att han har dubbla täcken så kroppen var torr iaf. Trottsade vädret och gav mig ut på en tur. Halt väglag har inte lyckats stoppa oss tidigare denna vinter då snösulor och broddar gjort susen. Men icke idag, shit vad halt det var! Fick motvilligt vända halvvägs. Ville inte utsätta varken Allan eller mig för en halkolycka. Blev en kortistur idag på knappt en halvtimma.. Det räckte för att få oss dyngsura! 



Nu ska jag umgås lite med mina kära grannar!

Kram på er!




Pysselverkstad


Vaknade imorse och kände att det kliade i fingarna. Kände för att "pyssla till det lite" Tog tag i fotoväggen som fortfarande inte har kommit upp. Hade tänk att sätta upp ramarna lite huller om buller på väggen, men det tar emot att behöva göra så många hål i väggen. Letade lite här hemma och hittade några tavellister som inte heller har kommit upp, så dem ska jag använda mig av!
Resultatet ska bli såhär nånting:




Har plockat fram plugg&skruv och borrmaskinen är redo, så nu ska jag bara vänta på att älskling ska vakna. Han har jobbat natt så det är nog bäst han får sova en stund till.. Efter lunch ska jag bege mig mot stallet. Blir visst en snöig ridtur idag. Jag som hade hoppats på vårsol!! Vad är det här?!



Love


Idag kom mamma&pappa förbi jobbet med en liten överraskning. Ett fint svart paket för att det snart är Alla hjärtans Dag. Hur glad blir man inte av överraskningar?! Tack snälla gulliga ni! : )


Snacka om att det var skönt att komma hem efter en hel vecka på hotell. Mässan har gått strålande bra och jag känner mig nöjd. Ännu gladare blev jag när jag kom till jobbet idag och hela butiken OCH lager var i toppskick. Återigen världens bästa extrapersonal som har gjort ett kanonjobb! Tycker så mycket om mina kära arbetskamrater, vilket Team vi är ; ) hihi
Imorgon ska jag vara ledig, vilket ska bli riktigt skönt. Har jobbat typ 80 timmar senaste veckan. Ska ge mig ut på en riktigt lång härlig ridtur, hoppas på SOL, SOL OCH ÄNNU MERA SOL!

Hoppas ni alla fina mår bra!





Ge mig!


Satt som klistrad framför Bygglov ikväll och vilket hus dem medverkande hade, myy goooosh! Nybyggd enplansvilla med snygg vinkel, enkelt och stilrent och helt i min smak. Paret ville ha hjälp med att fixa en ny uteplats, och ja, det kan man ju säga att dem fick. Ge mig, tack! haha

Eftersom vi är klara med insidan nu har vi sagt att vi ska gå på utsidan nu till våren/sommaren. Och det fnns lite att göra kan jag säga. Allt är fräscht och helt ok, men inte alls i vår smak tyvärr.. Efter att ha sett programmet fick jag MASSOR med inspiration och idéer som bara bubblar i huvudet. Måste nog sätta mig ner och skissa lite ; )


(Bilder ifrån google)


Det vi skulle vilja göra är att bygga ett soldäck (ut ifrån den inglasade altanen) som ska gå längs hela sidan på huset. Där drömmer jag om ett utespa inbyggt i trädäcket, (sa jag att jag drömmer?! haha) en skön soffa och ett par fåtöljer i svart konstrotting, och ett stort parasoll till det. Istället för väggar att skärma av med skulle jag vilja ha stora krukor med något trädliknande i. Gillar även Amigo solsängar från Slick Outdoor, så ett par sånna skulle sitta fint också. Dem är grymt sköna, och snygga ; )

Rabatten längs huset ska grävas bort och fyllas med singel och sen toppas med svart/vit sjösten. Lite läcker belysning till det skulle vara mysigt.

På framsidan har vi en altan som vi tyvärr inte använder så mycket. Jag gillar den inte, så självklart har jag en plan även för den. (Älskling, du kan sluta läsa nu ; ) )
Skulle vilja riva den helt och hållet och bara ha ett enkelt soldäck. För mig är det enkla det vackra. Även där plantera små träd i höga krukor för att skärma av lite. En stor utegrupp och en ny markis skulle göra susen. Och till sist men inte minst, skulle jag vilja måla om huset! Haha, oj  oj oj vi har att göra i år framöver! ; ) (Skulle behöva vinna på lotto också för den delen, hehe) Självklart ska vi inte göra allt och verkligen inte nu i vår. Men vi tänkte börja lite smått i alla fall. Ska bli kul och jag är laddad som bara den. Min impulsiva sida är i farten, så ge mig VÅR försjutton, så vi kan börja NU! ; )





Syskonkväll


Ikväll smet jag iväg lite tidigare från mässan för att umgås med min kära syster och hennes sambo, mys! Dem hade ställt till med jättegod middag som jag bjöds på och ett glas vitt till det. Färsk tagliatelle med pastasås gjord på kantareller&persilja, och till det ugnstekt rostbiff toppat med pinjenötter och smörfräst sparris. Mums så gott det var!! Ska helt klart testas hemma sen. Efter det bjöds det på godsaker i form av kladdkaka och hemmagjord (!!!) glass med smält vit choklad i, ja ni hör ju hur gott det låter! Dem både hämtade och skjutsade hem mig sedan, trotts att hotellet ligger lite utanför stan. Jag blev riktigt bortskämd med andra ord. TACK snälla ni för en supergod&mysig söndagskväll!


Var extra skoj att komma hem till dem idag då dem har blivit sambos precis, skoj att få se hur dem bor! Jättefin och mysig lägenhet, mitt i centrala Gbg, inte helt fel ; ) Hittade något där hemma som inte heller var helt fel direkt....


.... denna underbara skapelse stod på köksbänken och bara skrek mitt namn!! Undra om han skulle märka om jag snodde med mig den nästa gång? hihi
Nu ska jag försöka sova lite, har hemlängtan som fasen.. Saknar mig fina fina älskling såååå mkt.. Ska jobba på som fasen imorgon, så kanske kanske kanske vi kan bli klara redan till kvällen, vi får se.

Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Natti natti







Lugn lördagskväll


Trött är bara förnamnet för vad jag är ikväll.... Har några timmars sömn att ta igen, men det är det värt för skoj hade vi igår! Vi har ett bokat bord nere på hotellrestaurangen Little Italy, då vi tänkte vi skulle käka och kika på hockeyn. (LHC-Luleå) Men jag bangar, är alldeles för trött för att vara ett trevligt sällskap, haha.
Beställde en god räkmacka som jag tog med mig upp på rummet istället, smarrigt! : )





Börjar mer och mer närma mig både slutet och budgeten, så snart är det dags att börja med finliret och knyta ihop säcken. När jag lämnar mässan ska allt vara klappat&klart, annars finns risk för att man inte har något annat i huvudet än detta. Allt ska noga gås igenom och granskas, inget slarv är tillåtet. Har märkt att det finns vissa buggar i systemet, då ett orderkit jag lagt tidigare i veckan fallit bort. Hoppas att det bara var en tillfällighet, lite småjobbigt att få göra dubbelt arbete.

Imorgon är det söndag och jag har massa skoj inbokat, bl. a möte med Röhnisch och Adidas. Till kvällen tänker jag smita ifrån lite då det vankas söndagsmiddag hemma hos syrran och hennes sambo, SKOJ!!!! Ska bli extra kul att se deras nya lägenhet : )


Vad händer hemma en kväll som denna?

Kram på er!





P.U.S.H


Efter en god middag och några öl/drinkar/shots på Hardrock Café snurrade vi runt i taxin ett tag innan vi beslutade vi oss för att gå in på P.U.S.H på avenyn. Eftersom att man typ aldrig varit ute i Göteborg var det svårt att veta var man skulle ta vägen, men efter tips från taxichaffören hamnade vi tillslut där. Vilket visade sig vara ett ställe för storstadens "innemänniskor"....  Hamnade på VIP-hyllan och kände oss mer än malplacerade men efter ett par flaskor skumpa var man mer än välkommen, haha. Herrejisses, drinklistan, eller snarare champagnelistan hade bubbel för upp till 150 000:-/flaska, vilket för mig är heeeelt sjukt... Spenderar folk såååå sjukt mkt pengar på champagne??? Och, är det verkligen rimligt??? Våran champagne smakade i alla fall riktigt fint, trotts att vi inte valde den. Hade skoj med mina kära kollegor, åt gott, drack gott och lyssnade på bra musik. En kul kväll i Göteborgs innerstad helt enkelt. Nu ska det sovas ett par timmar innan det är dags för jobb igen....

Godnatt kära vänner!












Workers night out?


Ikväll ska vi inte jobba utan vi ska in till storstaden med några leverantörer och käka middag och ev gå ut en sväng.
Det kan bli skoj! Försöker ladda upp här med en öl, men man är rätt trött kan jag lova. Dagen har gått bra, har nog aldrig känt mig så här lugn och trygg med inköpen någon gång tidigare, skönt. Idag har jag mest varit ute hos leverantörer, och så kommer även lördagen se ut. Ca 5-6st möten har jag på mitt schema imorgon. Bl. a idag besökte jag Helly Hansen, oj oj oj så mycket fint dem har!!!! Jag bli genast sugen på en ny skiddress, men först måste jag lära mig att åka, haha.

Nu ska jag fixa till mig lite,

Hoppas ni har en mysig fredagskväll!






Dag 2


Då har dag nr 2 snart passerat, det är skrämmande vad tiden går fort!
Men jag ligger bra till tidsmässigt känner jag så än så länge är jag lugn ;) Är nöjd med mina inköp hittills, och man är sååå nyfiken på responsen att man vill ha hem produkterna till butik typ NU! ;) Tänk att man måste vänta i mer än ett halvår innan de dundrar in på lagret. Jaha, den som väntar på nåt gott... Har ju faktiskt en härlig vårkollektion som väntar nu jue :) 

Att vara på mässa är verkligen en prövning för självdiciplinen, godis och sötsaker överallt omkring en. Och, med hårt arbete kan man lätt falla för frestelserna, men har stolt lyckats hålla mig till nötter&frukt. Med beachen i åtanke är det inte alltför svårt ;) Skönt att slippa ha en blodsockernivå som åker bergochdalbana också. Ska försöka hålla mig veckan ut! ;) 





Har precis varit nere i restaurangen och käkat lite middag men mina kollegor. Fiskgratäng med räkor&kräftstjärtar, riktigt smarrigt. Imorgon väntar leverantörsmöte efter leverantörsmöte, och där emellan mkt datajobb i form av orderläggning, mm.  Men jag trivs, detta är görskoj! :) 

Hoppas ni alla mår bra. Saknar min fina älskling massor!! 


Kram på er!

Mässtart.

Är så trött så jag inte ens orkar plocka fram datorn, får bli ett snabbt inlägg från mobilen. Idag var det alltså mässtart här på huvudkontoret i Mölnlycke. Har mest suttit och lyssnat på div föredrag med massa viktig information, kikat på modevisning, och även börjat lite smått med att planera marknadsföringen, mm, mm. Såklart har jag även smygit runt i montrarna och spanat in de nya kollektionerna! Ser mkt bra ut, SKOJ!  En av de hetaste färgerna till kommande vinter är turkos kan jag avslöja, hihi. ; )
Blev en snabb middag på hotellet innan vi avslutade med ett litet planeringsmöte. Imorgon väntar en konfektionsdragning i egetmontern, sen är det bara att hugga i med att välja ut ett bra sortiment och börja stansa ordrar! En lång men spännande dag väntar, bäst att sova.

Godnatt kära ni

Packar


Håller på och packar för fullt, tidigt imorgon bär det av mot Göteborg och inköpsmässan H11. Nästa års vinterkollektion ska köpas in. Jag älskar verkligen att åka på mässa, det är sjuuuukt skoj! Men hektiskt också såklart med långar dagar, många beslut som ska tas, möten hit och dit, siffror i form av budget och statistik som virrar runt i skallen, men som sagt, jag gillar´t, det är grymt : )
Skoj att träffa alla från de andra butikerna, och skoj att få träffa alla leverantörer och klämma&känna på nästa års kollektioner. Man blir ju sååå sugen på allt nytt, fint man ser! 



 



Bäst att återgå till packandet,

kram på er!








RSS 2.0