Lite grönt

Min svägerska och fina vän Fia är en riktig klippa på allt som har med blommor att göra, så jag anlitade henne för att hjälpa mig med ett litet arrangemang att ha i hallen. Så här blev resultatet och ni kan förstå hur nöjd jag blev! :)



Tänk att lite grönt kan göra så mycket för känslan!

Nytt till sovrummet

Vi har tänkt att göra om lite i sovrummet. Har länge varit inne på att köpa dem vita malmbyråerna in dit, men tur att vi inte har gjort det för nu har vi ju ändrat oss. Vi ska byta stil lite. Just nu har vi lite mer stilrent och modernt, men med vita väggar och anpassningsbara fondväggar så kan vi enkelt byta stil om vi vill med att bara egentligen byta ut möblerna. Nu är vi inne på lite mer lantligt/modernt tema. Och sovrummet får bli först ut. Nu står dessa saker högst på min önskelista:



Överkastet har vi ju redan och jag älskar´t så det måste passa in i det nya temat, och det gör det ju. Det passar ju ännu bättre så här egentligen.

Ska alldeles strax bege oss in till ikea för att spana in dessa gobitar IRL ;)

Sneakpeak

Här kommer en liten sneakpeak på mitt senaste projekt. Gillar den citrongula färgen!


Inspiration

Har länge velat göra om lite i hallen, är trött på eken och vill ha vitt, vitt, vitt. Får nog bli ett projekt under hösten. Är inte så mycket som behöver bytas ut/köpas till egentligen, men en byrå, ny hatt- och skohylla, och lite korgar till småförvaring.
Åh, skulle bli så fint!


Nova

Nu ska jag åka och hälsa på min kompis  Emma som har fått en liten tjej under sommaren. Med mig har jag dessa fyra paket :)



Ha en fin dag!

Paus

Jag har bestämt mig för att ligga lite lågt med min blogg för ett tag, i alla fall ta en paus från att blogga om mitt liv och min vardag. Känner att jag har så mycket annat jag vill lägga tiden på. Kommer förmodligen lägga in några inlägg då och då när det handlar om tavlor jag gjort, när jag bakat något jag vill dela med mig av, eller kanske när jag skapat något i form av inredning i hemmet. Så det ni kommer få se av mig framöver är alltså mer min kreativa sida helt enkelt, och inte så mycket annat just nu...
Tack alla ni som följt mig under året, och tack även ni som fortsätter att följa mig även om jag inte kommer blogga lika mycket ;)

För er som är nyfikna på mina tavlor eller har frågor, kontakta mig på min mejl: [email protected]



















Ha en fin dag!

Kram från mig

Ny idé

Fick en ny idé förut och var tvungen att testa. Förstås handlar det om mina tavlor. Efter alla dessa år tillsammans med vår fina hund finns det en hel del foton på honom som jag nu vill få upp på väggen. Här vill jag ju att fotona ska ta mer överhand än själva namnet, så därför testade jag att göra tvärtom på dessa. Skar ut som en passepartout i form av bokstäver och där bakom ska jag sätta svart/vita foton på honom. Kommer bli såå fint. Dem ska få pryda antingen en byrå i sovrummet, eller en tavellist på väggen i vardagsrummet. Ska visa er resultatet sen när jag blir klar.



L U K A Z

Du finns för alltid i mitt hjärta♥

Du fattas oss...

Så mycket kärlek som jag har haft till dig, min älskade underbara finaste hund. Du var med oss i 11 1/2 år av våra liv. Känns som du varit med oss för alltid. Jag minns ändå som igår när du kom till oss, vilken lycka! Så mycket kärlek, närhet och sååå mycket du har gett oss. Det går inte att beskriva med ord... Du har varit en familjemedlem, som en av oss. Den glädjen du har spridit i vår familj är oändlig. Du var den finaste, goaste, snällaste hunden man kan tänka sig. Du var underbar. Du var vårt allt. Nu finns du inte mer.... Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat.

Att släppa taget och säga farväl var det svåraste jag gjort.. Men efter allt du gett oss var det minsta jag kunde göra att vara med dig, hålla din tass, vara vid din sida till ditt sista andetag.. Det var så fint.. Så lungt och så fridfullt. Det var det finaste jag någonsin har varit med om.. Så kärleksfullt..

Ju fler timmar som går, ju mer kommer tomheten och saknaden. Jag kan fortfarande se dig komma springandes emot mig, höra ljudet av dina tassar mot golvet. Jag kan fortfarande känna värmen från din nos.....Ingen kan någonsin ta den plats du har i våra hjärtan. Du är oersättlig. Nu vilar du i himlen tillsammans med dem andra änglarna som finns där.

Jag kommer alltid känna en enorm kärlek till dig, underbara finaste Lukaz.
Sov gott nu min älskade älskade vän♥


♥ TicTac Dijons Mr Lukaz // 000426 - 110904 ♥

Inställt....

Fick ett mycket jobbigt och tungt besked igår kväll när jag kom hem... Och på grund av dessa omständigheter är Stockholmsresan och tjejmilen inställt för min del.. Återkommer när jag orkar..

Längtar

img_5649 (MMS)

Älskling & jag i bilen på väg till Öland i somras Nu är det bara en natt kvar och sen bär det av hemåt igen. Saknar min kärlek jättemycket.. Känns som vi inte setts på evigheter och jag längtar som bara den efter honom... Just nu känns det lite tråkigt att i princip bara åka hem och vända för att vara borta hela helgen också... Men jag vet att jag kommer ha en kanonhelg i Stockholm med mina tjejer! På söndag firar älskling och jag fyra år! Fyra år, tiden går så fort men ändå inte på nåt sätt.. Känns som det varit vi för evigt, på ett positivt sätt såklart :) Känns just nu riktigt taskigt att inte vara hemma på våran dag, men vi får fira en annan dag istället. Nu är det sovdags, sista finliret på inköpen väntar imorgon innan jag lämnar Göteborg för den här gången.. Kram & godnatt


RSS 2.0