Lite grönt

Min svägerska och fina vän Fia är en riktig klippa på allt som har med blommor att göra, så jag anlitade henne för att hjälpa mig med ett litet arrangemang att ha i hallen. Så här blev resultatet och ni kan förstå hur nöjd jag blev! :)



Tänk att lite grönt kan göra så mycket för känslan!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fint :) Tittar förbi dig på jobbet om en stund!

Seee Yaa!

2011-09-26 @ 13:46:44
URL: http://enannandelavmig.blogg.se/
Postat av: Fia

Gulliga du! Kram

2011-09-26 @ 22:13:36
Postat av: sofie

heeeej och FÖRLÅT!! Jag gjorde det igen!! :/ Jag glömde bort dej, inte alls meningen!! Blir snart tookig på mig själv för jag blivit så disträ, men men, nu kom jag ihåg dej (bara efter två påminnelser, men ändå ;) )..



Vet du vad.. Jag var hemma hos min vän som jag tänkt ge tavlorna till häromdagen och hon har något precis liknande med hennes namn - såklart!!:( O jag som tyckte jag hittat den perfekta presenten..



Men men, jag LOVAR dig att det kommer fler tillfällen jag ska beställa ut av dig, för jag tycker du e jätteduktig!! Kram till dej!!

2011-09-29 @ 09:46:28
URL: http://sofiemylouise.blogg.se/
Postat av: Emilie

Tack för dina värmande ord! Det är ju helt fantastiskt att vara mamma men även jobbigt, och just dom stunderna så börjar man tänka så mycket.. Dagen efter känner man kanske inte alla samma sak och allt är toppen.. haha, konstigt det där!

Hur är det med dig? Går träningen och allt bra? :)

Kram

2011-09-29 @ 23:43:38
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Postat av: Fia

Hahaha så kul!Jag ska försöka att inte shoppa upp allt.Men siktet är inställt på rekord i år haha.Jag har typ räknat ner i månader hahaha.Såå kul att åka dig och shoppa loss =)



Kram

2011-10-04 @ 14:59:16
URL: http://www.sofsan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0