Liten men tuff

Hade självklart köpt med mig en liten present till Sigrid idag. Hur söta är inte dessa godingarna? Gooooosh!



Presenten gjorde succé och Sigrid sa att hon gillade sina allra första skor ;)

Perfekt

Har haft en superhärlig dag nere i Västervik med kära mamsen. Hur underbart är det inte på sommaren? Såhär års kan jag verkligen sakna att bo där, i alla fall vissa saker. Kommer garanterat bli fler turer dit under sommaren, myys!
Först gjorde vi stan, det gick rätt snabbt, haha, men lite shoppade vi i alla fall : ) Kan inte låta bli när jag kommer in på Bohaget som by the way är min fd arbetsplats. En grym butik för alla inrednings&design älskare! Vad jag köpte ska jag visa er imorgon. Men jag kan avslöja att jag utökat min samling ;) hihi.

Efter shoppingen blev det en god lunch nere i hamnen och därefter en mjukglass, hur gott? Inte världens nyttigaste dag idag kan jag ju säga, men vad fasen, ibland så måste man få smaka lite på det goda ;) Efter det bar det av hem till min vän Cissi och hennes lilla tjej Sigrid, 5 veckor gammal. Sååååå söt! Hon låg och sussade i min famn länge länge, hur mysigt som helst. TACK Cissi för en mysig och väldigt god fika!
Hade med mig en riktigt tuff present till lilltjejjan som jag ska visa er lite senare, sjuukt söta! ;)

Dagen avslutades med en lång härlig ridtur på världens finaste Allan. Slutade regna precis lagom tills vi gav oss utanför stalldörren så det blev en frisk och skön tur. Perfekt avslutning på en helt perfekt dag♥


Hamnen nere i Västervik

Fina Västervik!

img_1470 (MMS)

Fina Västervik!


Soool på näsan!

img_1472 (MMS)

Soool på näsan!


... och lite shopping!!

img_1476 (MMS)

... och lite shopping!!


Mjukglass vid hamnen

img_1469 (MMS)

Mjukglass vid hamnen


En lunch i solen!

img_1458 (MMS)

En lunch i solen!


Mot Västervik!

img_1452 (MMS)

Mot Västervik!


Mjukstart

Kickade igång denna onsdagsmorgon med lite löpning. Ett varv i spåret fick räcka, ville mjukstarta lite och känna så att foten kändes ok, och det gjorde den! :) Var för övrigt grymt skönt att få springa av sig lite efter typ en veckas uppehåll från löpningen. Längtar redan till nästa pass!



Ja inte låg vi på latsidan trotts att det var semester förra veckan. Så här såg en av mornarna ut. Promenad och lite styrka längs Visby Strand.

Idag väntar jobb hela dagen, men imorgon däremot är jag ledig :) Ska åka på en dagsutflykt till Västervik med mamsen, myys!

Ha en bra dag i värmen!

Kram

Veckans träning




Måndag: Ridning 60min
Tisdag: Cykling ca 2mil (51min)
Onsdag: Vila
Torsdag: Pw 60min
Fredag: Cykling ca 2mil
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Trotts midsommarvecka och semester fick jag in lite träning under veckan i alla fall, skönt. Det bästa av allt är jag jag de senaste dagarna inte känt av någon smärta i foten, jihuu! Hoppas innerligt den håller för lite löpning som jag har tänk att köra under veckan nu. Till helgen som kommer blir det lite annorlunda träning, ska bli huuuur skoooj som helst. Nytta med nöje! Återkommer om detta ;)

Hemma!

Nu är vi hemma igen efter några underbara dagar på Gotland. Goooosh vad jag älskar den där ön! Vi har haft det toppen och hur skoj som helst. Solat, njutit, festat, slappat, shoppat, grillat, dansat, skrattat, ja listan kan göras lång. Återkommer med bilder!
Idag ska jag och älskling njuta av ledigheten, imorgon väntar jobb igen. Hoppas ni alla mår bra!
Vi hörs lite senare!

Birthday girl!

img_1421 (MMS)

Birthday girl!


Skål!

img_1395 (MMS)

Skål!


Min fina grillmästare ;)

img_1374 (MMS)

Min fina grillmästare ;)


Sköna timmar i solen...

img_1381 (MMS)

Sköna timmar i solen...


Fart & fläkt!

img_1376 (MMS)

Fart & fläkt!


Cykeltur

img_1365 (MMS)

Cykeltur


Midsommartårta!

img_1325 (MMS)

Midsommartårta!


SMS-inlägg

img_1313 (MMS)


Glad midsommar!

Glad midsommar alla fina vänner och läsare♥

2 mil

Att springa eller ta en pw var inte att tänka på imorse då foten fortfarande gär svinont. Men ut skulle jag för något kan man alltid göra. Efter lite betänketid kom jag på att jag faktiskt har en cykel stående i förrådet. Så det fick det bli! Blev en sväng på nästan 2mil, till mjölby och tillbaka. Klockan stannade på 51min och 429kcal, tack för det :) Känns riktigt skönt att ha kunnat röra lite på sig, annars hade jag nog gått i taket, hehe.
Skönt att det finns alternativ.



Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan fixa till mig lite. Börjar inte jobba förrän kl 12 idag, men jag tänkte passa på att åka in till stan och shoppa lite innan :) Btw, min sista jobbdag idag sedan går jag på en liten minisemester, tjohoooo!

Ha en bra dag!

Kraam på er!

Stallet

Spenderade måndagskvällen i stallet och även denna gången hade vi turen att få sällskap på ridturen! :) Såg grått och lite oroväckande ut först men vi klarade oss undan ovädret och fick en ljummen och skön kvällstur. Han kändes lite trött idag men väldigt mjuk och fin så lite jobb fick det bli i både traven och galoppen. Han kämpade på och skötte sig utmärkt, fina killen!



Veckans träning



Måndag: Löpning spåret 2 varv (4,2km) + Pw 20min
Tisdag:
Vila
Onsdag:
Ridning 40min + Pw 5km (45min)
Torsdag:
Vila
Fredag:
Pw 5km (45min)
Lördag:
Löpning spåret 2 varv (4,2km) + Pw 20min
Söndag:
Vila

En helt okej vecka men ändå känner jag träningsabstinens, jag vill MER!! Känner mig lite lat och slö, men jag har ju faktiskt rört på mig så helt missnöjd ska jag nog inte vara. Efter min lilla klantiga vrickning i lördags kväll så har jag en ond svullen värkande fot så om jag kan göra nångting denna vecka så får jag vara glad. Usch, min fot är ett avslutat kapitel och jag vill I N T E komma tillbaka dit igen. Snälla håll tummarna för mig att det bara är en liten stukning och att det går över om några dagar! :)

Kalas

Hade jättetrevligt på mitt lilla kalas igår. Kul att så många kunde komma. Att fylla 28 är ju inte så mycket att fira men jag blev riktigt bortskämd i alla fall, massor fina blommor och presenter. Så mysigt att träffa släkten så där, TACK alla fina för att ni kunde komma! :) Jag har ju faktiskt inte fyllt på riktigt ännu, det kommer senare under veckan så än så länge känner jag mig fortfarande ung, haha! Nja... Men faktiskt så har jag ingen åldersnojja, man blir ju inte äldre än vad man gör sig ;)

Här kommer lite bilder från gårdagen.


Det blev lite stressigt på slutet så jag hann tyvärr inte lägga så mycket energi på dukningen som jag hade velat. Men det fick duga.


Hallonmakronerna blev en dunderhit!


Lilla barnbordet


Superfin blomsterkorg


... med hjärta på tråd


Rosa, rosa, rosa :)


.. och fina vita!!


Jättesöt hjärtkruka i sten


.... med Margueriter i


Presentkort, alltid lika uppskattat :)


Ett j ä t t e f å n g med fina pioner från Daniels mormor och morfars trädgård!




Superläckra ljusstakar från Herstal!!!

Sedan fick jag en superfin ljusgul cardigan, ett armband, 2 flätade skärp, mm, mm. Ja, riktigt mycket fint och riktigt bortskämd blev jag. Tusen TACK igen fina ni!

Idag spöregnar det och det är nästan lite mysigt att bara vara inne och höra regnet smattra där ute. Hade tänkt att åka in till stan och shoppa lite idag men jag är lite tveksam... Hade sommarfest med jobbet igår kväll och är lite sliten idag ska jag erkänna ;) Hade riktigt kul med bowling&käk på Strandgatan 2 och sedan blev det Stora Torget. Kul! :) Dock lyckades jag vricka foten i mina höga klackar så har en ond svullen fot idag. Samma fot som jag redan tidigare opererat för en fotledsskada :/ typiskt... Hoppas innerligt att det går över för skulle den sätta stopp för min träning nu skulle jag bryta ihop! *Morrr*

Ska börja packa lite inför kommande semestertripp så får jag se om det blir en sväng till Linkan sen.

Ha en mysig regning söndag!

Kraaaam♥

Bowling it is!

img_1272 (MMS)

Bowling it is!


Cake

Hade hoppats på myskväll med min fina men det blev att ägna kvällen åt tårtbak. Heeela kvällen. Tidsoptimist som man är ;) Det slukar verkligen tid att stå i köket. Men kul är det så vad gör de?! Tårtorna blev i alla fall bra tillslut och nu står dem i kylen och gottar till sig inför morgondagen.



Älskar när jag får plocka fram mitt tårtfat i från JellyBean!

Blev visst sent ikväll också... Har verkligen sovit på tok för lite de senaste dagarna och det känns. Kroppen värker och jag känner mig nästan lite småsjuk. Så imorgon blir det att sova minst till kl 8 och det ska bli både skönt och välbehövligt. Skönhetssömn it is!

Natti Natti

Surprise

Ikväll när jag kom hem från jobbet hade Daniel en liten överraskning åt mig. Inte så liten. Han hade slitit hela dagen här hemma. Allt från att ha rensat "skjulet", åkt till tippen, rensat rabatterna på baksidan, fixat träden till att ha målat färdigt, storstädat och möblerat om på altanen. Kunde inte ha fått en bättre överraskning : ) Sååå skönt! Det blev grymt fint på altanen och det är som ett helt nytt place, lovely!




Jag gick raka vägen ut i trädgården och plockade några rosa fina pioner och satte på bordet där ute. Blev en perfekt färgklick:) Ska bli riktigt kul att ha födelsedagsfirande här hemma imorgon. Det är mitt bästa, att fixa och göra fint när man ska ha gäster, kan hålla på i timmar. Har redan en bild framför mig hur bordet ska dukas. Rosa kommer vara temat genom både blommor, servetter och bakverk. Can´t wait! ;)

Dyngsur!

Måste kasta mig i bilen och åka hem och byta om efter 5:an i Vidingsjö. Är som en dränkt katt just nu, jisses! Måste erkänna att det var lite orutinerat att ge sig ut med jeans och tro att jag skulle kunna åka direkt till jobbet sen. Icke. Både skor och jeans kan vridas ur kan jag lova. Usch. Bäst att skynda sig hem efter torra kläder, jobbet väntar!

Bakverkstad

Hela kvällen har det varit storbak här på Hus nr7. Måste ladda inför helgens kalas. Men det gör jag så gärna för baka är ju såå roligt. Speciellt när man har massor nya fina burkar att lägga godsakerna i :) Jag undrar vad jag egentligen njuter mest av, själva bakningen eller att få använda burkarna? Jag tror mer på det sistnämnda ;)





Tredje gången gillt lyckades jag äntligen med mina hallonmakroner, tur det för annars hade jag gett upp, haha. Nu får det vara nog med kakbak, imorgon väntar tårtbak istället ;)

Dagen i Ullared har varit kanon! Hur mysigt som helst att få åka iväg sådär och umgås med min fina vän♥ Det var typ inget folk alls, hur skönt som helst. Kändes som man hade hela varuhuset för sig själv, det gillas ;) Tog det rätt så lugnt med shoppingen trotts allt, men hittade nog det mesta av det jag var ute efter. Tyvärr blev det inga shortchaps då jag inte gillade modellen, får kika här hemma istället. Men lite annat smått och gott fick följa med mig hem. Har varit en lång dag och jag är sjukt trött, ska bli skönt med lite sömn. Imorgon är det F R E D A G och den startar jag i spåret med Jessica!

Kram & godnatt från mig

Nu drar viiii!

Godmorgon! Klockan är nästan mitt i natten men jag är uppe pigg, glad och vaken. Sitter och väntar på att Hanna ska komma och hämta upp mig för att sedan gasa iväg mot Ullared och en heldag med massa shopping. Huur skoj?! :) Återkommer med mina fynd senare under kvällen.

Ha en bra dag alla fina!

Hej så länge!

Onsdag

Vilken dag! Har hunnit med massor som vanligt. Först mötte jag upp Jessica i Vidingsjö för en rask promenad genom 5:an, skönt! Snick snack och träning samtidigt, det gillas :) Efter det tillbringade jag hela dagen på jobbet. Börjar sakta men säkert räkna ner nu då jag går på semester om bara några dagar, jihuuuu! Efter jobbet var det direkt på med ridkläderna och åka ut mot Västerlösa och stallet. Fick sällskap ikväll också, så himla kul! Vi var ute och galopperade längs med de gröna ängarna i kvällssolen, kan det bli bättre?! Jag har sagt det förut men måste säga det igen, jag är S Å Å Å glad att jag är tillbaka på hästryggen. Det är bland det härligaste som finns. Mina nya ridskor gjorde susen, skönt att slippa de klumpiga stövlarna. Imorgon ska det shoppas snygga shortchaps i läder också, kommer bli fin fint. Matsäcken inför morgondagen är fixad så nu måste det sovas några timmar. Hur nu det ska gå jag är fortfarande uppe i varv och lite så där som ett barn på julafton ;) hihi.


Läderjodhpurs Hööks // 579:-

Vi hörs!

Kraaaaam

Nybakat

Här hemma doftar det nybakat, lovely! Har precis tagit ut första plåten från ugnen och kunde inte hålla mig länge från att provsmaka. Oj oj vilka frallor! Krispiga på ytan, saftiga innuti. Finns det något godare än nybakat?
Längtar redan till frukosten imorgon ;)


Brödpåse från Stelton

Dinkelfrallor
(12stora eller 20små)

6dl ljummet vatten
50g jäst
2 tsk salt
1 msk honung
10dl dinkelsikt
2,5dl fullkornsdinkel
1 dl havrekli

Ev.
1dl solrosfrö
1/2 dl krossat linfrö
1/2dl psylliumfrö


Häll det ljumna vattnen i en bunke och lös upp jästen. Tillsätt salt och honung och blanda väl. Om du vill ha frö i frallorna ska du blanda i det nu. Sedan tillsätter du mjöl och arbetar degen i minst 10min. Degen ska vara kladdig och nätt och jämt släppa bunkens kant. Låt degen jäsa under bakduk i 1h.

Täck 2 plåtar med bakplåtspapper och strö dinkelmjöl över bordet. Tryck försiktigt ut degen med händerna till en rektangel. Skär degen i fyra remsor och dela sedan dessa i 3 eller 5 delar. Lägg över bitarna på plåten och låt jäsa ytterligare 1h.

Grädda sedan i ugnen på 225grader i 15-25 min beroende på stora eller små frallor. Släng in 1dl vatten på ugnsbotten då du sätter in plåtarna. Låt bröden svalna invirade i en handduk.

Lycka Till!

Dinkelfrallor

Hittade ett recept på dinkelfrallor som jag blev sugen på att testa. Jag älskar fröiga bröd, ju mer desto bättre ;) Dessa innehåller solrosfrö, krossat linfrö och psylliumfrön och massor andra godsaker och nyttigheter så de kan nog bli en hit. Lång jästid bara, men då får man passa på att göra annat så länge.



Medan min deg står och jäser passar jag på att springa ut och måla det sista på altanen!

Hej så länge!

Längtan

Längtar så sjukt mycket till torsdag då jag och min fina barndsomsvän Hanna ska åka på en liten utflykt till självaste Ullared! :) Ska bli riktigt skoj att få shoppa lite men framför allt att få en heldag tillsammans då vi tyvärr inte ses så ofta längre.. Har inget speciellt på inköpslistan med lite kan man alltid hitta. Ge mig torsdag NU!! :)


Måndagsträning -check!

Så var det avklarat, hur skönt? Startade dagen med lite löpning i spåret. 2 varv fick det bli idag, gick bra. Men det märks att jag är ovan att springa på mjukt och backigt underlag för det är såå mycket jobbigare. Men det kändes mycket bättre idag än sist i alla fall, så jag är på rätt spår. Som jag sagt tidigare, måndagsträningen är den bästa. Känns som man kickar igång nya veckan på ett bra sätt och det får en att må sädär bra och känna sig lite extra nöjd :)



Ha en bra dag!

Kram

Veckans träning




Måndag: Löpning spåret (2,1km) + Pw 20min + styrka mage
Tisdag: Vila
Onsdag: Löpning spåret 2,1km + Pw 20min
Torsdag: Ridning 60min
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Åter igen en vecka med alldeles för lite träning... Jag har varit rent utsagt lat. Men min kropp behövde nog detta för mina knän känns genast lite bättre. Nu M Å S T E jag tagga till lite inför nya veckan som kommer. Imorgonbitti blir det spåret 2 varv, minst. Nu blir det tyvärr ingen simning på ett tag heller då de har ändrat öppettider. Kommer sakna Jessicas och mina onsdagsmornar i simhallen. Blir att hitta på någon ny onsdagsaktivitet så småningom.

Rosa sötsaker

Direkt efter jobbet slänge jag på mig målaroutiften och gav mig på altan igen. När jag stod där och målade som bäst insåg jag att färgen inte skulle räcka. Såklart.. Att man alltid ska missbedöma sånt. Så jag fick snällt lägga penseln åt sidan efter ett tag och gå in i köket och dra fram bakgrejerna istället. Hittade ett recept på Hallonmakroner, måste testas! Första omgången fick jag hälla ut, marängen blev alldeles för rinnig så allt bara flöt ut som en pannkaka på plåten innan jag ens slängt in dem i ugnen.... Testade igen och denna gången gick det bättre! :)




Dock hoppas jag nu att de S K A flyta ut lite för jag vill helst ha dem så där runda och fina. Valde helt fel munstycke till spritsen men det var den enda jag hittade så det fick gå. Har aldrig ätit makroner faktiskt, men tycker det ser väldigt gott och läckert ut. Kommer passa fin-fint på mitt vita kakfat från Koziol! :)




Återkommer med resultatet!

S y s k o n k v ä l l

Ikväll fick jag finbesök i form av lillebror och självaste syster från Göteborg, myysigt! Så sällan vi ses allihopa så man får verkligen ta vara på dessa kvällar. Fixade till lite god middag i form av ugnsstekt vitlökspotatis, kyckling och en stor fräsch sallad. Till efterätt gjorde jag en favorit i repris, gissa vilken ;)





Då jag fyller år snart och dem inte kan komma och fira mig då hade dem med sig en present redan idag. Ett presentkort på Hööks, TACK snälla söta ni! :) Nya ridskor ska inhandlas, kul!

Imorgon väntar jobb igen så bäst att sova.

Kram & Godnatt

D o o r s t o p

Hittade en rolig pryl när jag var iväg förut. Den fick självklart följa med mig hem.
Fin färgklick till den snart vita altanen ;)


...några timmar senare


Före


Efter första strykningen

Åh, det är verkligen skitkul att måla!! :) Men nu måste jag sticka bort och köpa en mindre pensel så jag kan komma åt överallt.

Vi hörs lite senare!

V i t t

Sakta men säkert håller hela vårt hem på att förvandlas till vitt. Nu har vi kommit till altanen. Kommer bli stor skillnad när det får bli vitt där inne. På sommaren är altanen nästan den plats där man vistas mest så för mig är det viktigt att man trivs där och att det är fint. Det ska det bli :)


Färgen ni skymtar i bakgrunden ska snart bli ett minne blått, haha! ;)

Gick upp tidigt idag på min lediga dag. Har som vanligt stora ambitioner att hinna med så mycket som möjligt. Har redan varit ute och skurat väggarna med målartvätt. Hoppas nu på att värmen kan hjälpa mig att torka upp det snabbt så jag kan börja måla!

Veckans träning



Måndag:
Löpning 5km
Tisdag: Ridning 60min
Onsdag: Simning 50min
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Pw 50min + kort intensiv intervallträning (löpning)
Söndag: Vila

Har fått motgångar i min träning. Utebliven motivation och ömmande knän. Dessutom har det blivit jobbigare att springa helt plötsligt. Men det är bara bita ihop och försöka jobba mig igenom den här svackan. Försöka välja träningsformer som jag tycker är extra kul och som är lite mer skonsamma för kroppen. Löpning får ske på mjukt underlag ett tag framöver. Nya löprundor måste också hittas just för variationens skull. Tror även det skulle underlätta med en träningskompis. Någon som är sugen att haka på? :)

Vit chokladdröm

Kvällen har vi spenderat borta hos våra fina på Lavendelgränd, M Y S ! Grillat kött och kyckling med en matig sallad gjord på färskpotatis, bacon, blandsallad och massor annat smaskigt. Testade att göra en ny efterätt som var helt underbart god, en riktig chokladdröm. Vit chokladdröm. Mums.


Mango, jordgubbar och banan blandat med rivet citronskal, flytande honung och lite mynta. Till det en hemmagjord chokladsås gjord på grädde och vit choklad. Mmmmmm.

Efterrätten var både frisk, fräsch och lagom söt på samma gång, helt perfekt efter en middag när sötsuget sätter in. Kommer definitivt att göras flera gånger.

Min lilla hemlis

Nu ska jag visa er min lilla hemlis jag har snickrat på här hemma de senaste veckorna. Nämligen inget mindre än en doppresent till våra vänners fina lilla tjej. I eftermiddags ägde dopet rum och likaså paketöverlämningen. 6st små paket blev det, ett för varje bokstav.


S I G R I D

Det var verkligen jätteroligt att göra och med lite tålamod ganska enkelt ändå. En present som blev M Y C K E T uppskattad av både föräldrarna och av gästerna, kul! :) Inspirationen är hämtad av ingen mindre än Karin Mannerstål.

Semesterkänsla

Kan man få annat än semesterkänsla när man börjar dagen med jordgubbar och mjölk på en solig altan?! Lovely!



Men nu är min lilla minisemester slut och imorgon väntar allvaret igen. Men det gör inget, jag har verkligen ett skitkul jobb och det är knappt 2,5 vecka kvar tills jag går på semester, på riktigt. :)

Mot Vårdnäs och Sigrids dop!

img_1238 (MMS)

Mot Vårdnäs och Sigrids dop!


Djungel

Jag har inte bara legat på latsidan under min ledighet kan jag lova, även om man kan tro det. Vi gjorde en lång att göra lista som vi börjat beta av på. Momenten just när man kan bocka av en grej är det bästa. Hittills har vi bockat av storstädning och klädrensning i vår walk in closet, gött! Det är sååå fint där inne nu och ska förhoppningsvis så förbli en bra tag framöver.. Vi kan även bocka av "gå upp med onödiga grejer på vinden", typ resväskor, vinterjackor mm, mm. Sen hoppas jag att jag senare under kvällen kan bocka av "Rensa i rabatterna". Men just nu känns solstolen sååå mycket skönare än att utföra trädgårdsarbete även om det borde ha högsta prioritet. Hela vår trädgård ser ut som en djungel för tillfället och det är nästan så man får skämmas för grannarna, haha.


Fin fina trädgårsverktyg som jag fick i present förra året. Ni ser, fortfarande oanvända. Men det ska det snart bli ändring på! ;)




Pioner på gång! ( Nu blev jag osäker, men visst är det pioner?? ;) )


Blåklint

Det märks att det har bott ett äldre par här tidigare med tanke på alla blommor. Det hade säkert varit superfint om man kunde ta hand om den och om man var intresserad vilket jag inte riktigt kan eller är ännu. Får jobba på det. Men nästa projekt blir att gräva bort alla rabatter kring huset och göra fint med sjösten, belysning mm. Men det får bli ett projekt lite längre fram när vi känner att tiden och orken finns där.

För en gångs skull är det faktiskt jag som tagit bilderna, med vår systemkamera!! Jag är bortskämd med en grymt duktigt fotande sambo vilket gör att jag tappat intresset helt. Men det är väl aldrig försent att börja lära sig så idag var jag tvungen att göra några försök till så kallade foton. Får nog bli några lektioner till under sommaren ;)

Nu ut och lapa det sista av solen innan det är dags att göra lite nytta.

Hej så länge!

På grillen

Fick så himla god mat hos Lindha&Martin igår så jag var tvungen att testa att göra det själv idag. Har varit sugen på det hela dagen och det var precis lika gott även nu. När det är varmt ute är jag inte så sugen på varm mat egentligen, så något grillat tillsammans med en sallad passar perfekt. Gjorde visst så det räckte och blev över så nu är morgondagens lunch räddad också = mer tid i solstolen! haha ;)


Grillad fläskkarré med en sallad gjord på matvete, tomat, fetaost och sockerärtor. Ringlade över lite italiensk salladsdressing och toppade med lite pressad citron. En klick Lohmanders Chili/bearnaissås till det också. Hur gott???!!


Kunde inte låta bli att smyga ner lite godsaker i korgen idag (fy mig) när jag var och handlade. Ibland går det lixom bara inte att motstå.. Så detta fick bli efterrätten:


Grillad banan med marabou mjölkchoklad och glass

Nu är jag proppmätt och hade helst velat snöra på mig joggingskorna och ge mig ut på en riktigt hård löparrunda. Andra dagen idag med träningsvila och det kryper i kroppen på mig. Men nej... Jag slänger mig i soffan och kikar på fotbollen istället.. ;) Nya tag imorgon!

Ha en mysig fredagskväll♥

Kraaaam

Bildbomb

Här kommer en liten smygkik från Gotland midsommar 2010.










Den sista bilden är tagen på Sudersand ute på Fårö. Måste nog vara en av Sveriges finaste stränder!!!

Bästa fredag!

Sol, värme, ledighet, lovely! Ligger ute i gräset och bara njuter. Vilken fredag jag har, bästa fredagen på länge. Det var helt klart värt en semesterdag idag ;) Daniel gjorde mig sällskap tills för en stund sen, men sen var han tyvärr tvungen att åka och jobba. Så nu är det jag och min iPAL. Men det funkar det också.



Ikväll har jag tänkt att jag ska grilla lite. Blir nog en saftig köttbit och en stor sallad, fräscht! Sen kommer jag säkert att bänka mig framför fotbollen. Känns verkligen att det är sommar nu och idag har jag fått en liten försmak på semestern. Tänk att det inte är långt kvar tills vi sitter på färjan över till Gotland. Can´t wait!!!

Nu ut i solen igen! Som sagt, bästa fredag! :)

Less is more

Igårkväll var vi bortbjudna till våra fina vänner i Brokind så jag stack iväg och köpte en liten bukett med blommor att ta med. Efter att ha kommit hem med buketten var jag inte riktigt nöjd så jag plockade bort det mesta och kvar fick jag några rosa fina gerbera som jag knöt ett presentband om. Enkelt och fint.



Nu ska vi sticka in till stan alldeles strax och lämna tillbaka en bil som vi har haft på provkörning under några dagar. En underbar, tuff, lyxig, VIT snygging från 2011 som jag helst hade velat behålla nu direkt ;) hihi. Nu har vi lite att fundera på... Men innan vi bestämmer oss ska vi sälja våra 2 andra bilar först.

Vi hörs lite senare!

Puss&kram

SMS-inlägg

img_1221 (MMS)


Veckovill

Herrejisses jag är helt veckovill och vet knappt vad det är för dag. Har gått hela dagen idag och trott att det är fredag. Har haft världens fredagsstämning med humöret på topp trotts att det bara är onsdag. Självklart kan man ju vara glad även en onsdag också, haha, men det är något visst när fredagskänslan infinner sig. Men för mig är det lite av en fredag kan man säga då jag nu har gått på långledighet i heeela 4 dagar, MY GOOOSH vad härligt!! Jag är nog inte ensam om att vara långledig nu, men vi i butik jobbar ju typ jämt, oavsett vardag, röd dag osv..
Fint väder verkar det bli också och jag ska bara njuta av varenda soltimma!! ;) Har en hel del att styra med i trädgården också (det är lite mer jobb än man tror.... ;) ) Sen ska vi umgås med vänner, åka på dop mm, mm. Härligt ska det bli i alla fall och jag startar ledigheten med en heldag med min fina Daniel som också är ledig imorgon♥



Mina händer var sugna på att få jobba lite ikväll så jag offrade båda mina favoprogram bara för att få scrapa lite. Är nästan klar med mitt ena projekt nu. På söndag ska jag visa er vad jag hittat på för något. Det ska som sagt bli en present och kan inte avslöjas innan dess!! ;)

Nu ska jag återgå!

Vi hörs!

RSS 2.0