Nyårsfix


Idag är det alltså självaste nyårsafton och med det sista dagen på år 2010, vilket måste firas, eller hur?! Då jag fortfarande inte har piggnat till efter hjärnskakningen så får jag ta en sak i taget idag, med många vilopausar emellanåt... Kunde dock inte hålla mig, och började såklart med dukningen ; )



    

Enkelt och snyggt med vita tulpaner, porslin i från Jelly Bean, en fin kandilaber, lite svart dekorationssten och farmors gamla silverbestick. Lite mer romantisk och lantlig stil denna gången, jag som annars är mer modern och stilren. Men jag tyckte temat passade bra till självaste nyårsafton, och sen är det ju alltid skoj med lite variation! Hade dock inte servetter som passade, får kika i mataffären sen då jag ändå glömt köpa kesella till desserten...


Middagsgästerna kommer hit redan framåt eftermiddagen, vi ska laga maten tillsammans, ska bli skoj. Jag behöver all hjälp jag kan få idag med mitt tillstånd, haha. Vi ska ge oss på att göra ostgratinerad hummer till förrätt, ugnsbakad oxfilé med egen bearnaissås och rostade rotfrukter till varmrätt, och desserten blir inget mindre än vit choklasmousse med lime. Mums! Bara nya recept som sagt, blir spännande. 

Nu ska jag vila lite innan det är dags för att bege sig till affären.. Där lär jag ju inte vara ensam om man säger så...


GOTT NYTT ÅR
på er allihopa!


Vi hörs 2011 ; )



          


Spring News


Tänk att det redan är nytt år, igen. Tiden går så fort. Har hänt en hel del under det senaste året, mycket stora förändringar, and I like it! Tänkt att vi "fick" vårt älskade hus tillslut.. : ) Det måste varit meningen. Alla förändringar som har skett har ju inte heller BARA varit en dans på rosor, det var varit tufft också på många sätt. Men inget ont som inte för nåt gott med sig. På nåt sätt blir man ju också starkare av allt man går igenom. Men det ska bli skönt med ett nytt år. Nytt år, nya förutsättningar, eller hur?! Det är lite som att vända blad och gå vidare. Hoppas på ett friskare 2011.

Med nytt år innebär det också att det inte är så långt kvar tills vi sticker till värmen, ska bli så skönt. Man behöver det nu, solen, värmen, avkopplingen, att bara få vara och njuta, och framför allt, att bara få vara tillsammans. Det ska bli underbart!

Nu när jag kände mig lite bättre ikväll, tog jag mig friheten och plockade fram datorn en stund. Klickade hem lite nytt och fräscht framför allt till resan, men även till den kommande våren.



Lite enkla basklänningar kan man inte få för mycket av. Kunde inte välja färg, så jag klickade hem båda ; )
Återstår att se om de passar.

Klickade även hem dessa två. Det blommiga tycker jag är jättefin, tänk till ett par solbrända ben, sommrigt och fräsch : ) Jag har tyvärr svårt att passa bra i blommigt, men jag hoppas den går hem!! Sen fattas det bara några snygga wedges, sen tror jag att jag har så jag klarar mig till resan. Hoppas det hinner komma hem några fina!

Pratade med Lindha förut, och vi har planerat lite inför nyår. Hoppas jag piggnar till ytterligare så jag orkar vara uppe på benen. Vi ska testa att laga lite nya recept, alltid lika spännande. Ska bli mysigt att fira nyår med dem : )

Nu ska jag återgå till vilandet,

Hoppas ni alla får en bra sista dag på 2010!

Kram kram






Tulpaner



Igår kom sötnötterna från Lavendelgränd med en "krya på dig" bukett. Vita tulpaner, årets första dessutom. Sånt värmer! TACK gulliga ni : )

Har sovit konstant typ sen i söndagskväll, ännu ingen förbättring... Bäst att fortsätta med vilandet. Återkommer när jag blivit människa igen.



Sjukskriven..


Är trött, har huvudvärk, är dåsig, yr och illamående.. Har efter en liten incident på jobbet dessvärre drabbats av hjärnskakning.. ; ( Så nu blir det vila, vila och vila för min del. Inget tv-tittande, ingen dator, inget alls, bara vila, helst sova mest hela tiden enda tills alla symptomen är borta. Har man otur kan det sitta i ett tag...

Så nu är det bäst jag lägger ifrån mig datorn och jobbar på att göra ingenting så jag blir frisk. Hoppas innerligt att det går fort! Det här med att ligga hemma är inte min grej, men som det känns just nu skulle jag kunna sova i åratal.....

Hoppas ni mår bra! Återkommer när jag blivit bättre.

Kram på er!






Vita hyacinter


Skulle åka en sväng till CityGross för att handla lite lunch, men passade på att storhandla när jag ändå var där. Så nu är det påfyllt inför veckan, skönt! Kom äntligen ihåg att köpa vita hyacinter till mina krukor, blev himla fint på köksfläkten : )





Såg även att tuplanerna har kommit in nu, ääälskar tulpaner!!! Hade det funnits vita hade jag köpt ett gäng direkt! Lila hade också gått bra, men det fanns bara röda så det fick kvitta den här gången.

Håller på alla laga lunch (!!) för fullt, inte hunnit det ännu.... Vi som ska på middag om bara ett par timmar..  Fick därför bli ett lättare alternativ, köttfärssoppa med lök och morötter. Ska smaka bra! Vrålhungrig efter stallvistelsen som alltid.

Så här glad var killen idag!

Ridturen var härlig, och de nya kläderna gjorde succé!! Frös inget om varken händer eller fötter trotts ca 14 minusgrader, sköönt! Var härligt att få komma ut i friska luften. Hittade en ny ridväg som var helt ok. Den får det bli fler gånger!

Ha en bra kväll!

Kram/cb

Koziol


Tog mig en välförtjänt skön sovmorgon idag, kändes som det var bäst att passa på. Man blir trött av att fira jul! Hade en mysig julafton med min familj igår, och tomten kom visst förbi oss också ; ) Bland annat fick jag ytterligare ett fat i från Koziol, lovely! Så nu kan jag bygga ihop både den ena och den andra kombinatonen när det ska bjudas på godsaker. TACK!


3 våningsfat XS kom tomten med!




... vilket bidrar till att jag kan bygga 5 våningsfat! Det stora 3 våningsfatet hade jag sedan innan. Av syrran och brorsan fick jag superbra grejer till stallet; termoridbyxor, vinterridhandskar och varma ridstrumpor i ull. Verkligen välbehövligt!! Så nu blir det inga mer frusna ridturer denna vintern, sköööönt! Älskling skämde också bort mig med massa fin fina saker, gulliga du! Tack till er alla för en supermysig julafton och för alla fina julklappar! Imorgon ska vi fira med Daniels familj, ska bli jättemysigt!

Nu ska jag klä på mig massa varma kläder och bege mig ut till stallet, ska bli skönt att få komma ut lite i friska luften. Till kvällen blir det middag med kompisar, MYYYS!!
Blir en bra dag det här ; ) 

Kram  på er allihopa och hoppas ni har/har haft en riktigt bra jul!




 


GOD JUL


God Jul & Gott Nytt År till er alla från oss på Körvelgränd. Hoppas ni får en riktigt toppenmysig jul med god mat och att tomten tittar förbi med lite spännande paket ; ) Själv har jag tjuvstartat lite med att öppna julklappar jag fått från jobbet, shit vad dem skämmer bort oss. Både cognacglögg, presentkort och fin fina knivar!


Vår alldeles egna hustomte ; )


Nu ska vi forstätta fira julafton och om ett tag ska vi hugga in på det goda julbordet, mums! Jag äter nästan allt på julbordet, förutom sillen, den kan kvitta.
Ser även fram emot det årliga julklappsspelet, oj oj oj så skoj det är! Brukar bli en redig fajt om alla paketen, tihi. För den stackarn som får minst har jag köpt en
riktigt bra tröstpresent ; )

Ta hand om er allihopa!

Julkramar från mig

 








Julklappar -check!


Jag vet att jag varit sent ute i år, men det har helt enkelt inte funnits tid. Men nu har jag dem här liggandes under granen, inslagna och klara!
Hoppas på att dem gör succé imorgon ; )




Här är en av julklapparna jag knåpat ihop, återstår att se vem som ska få den ; )


Typiskt mig att egentligen leta efter kläder på stan, men sen komma hem med någon inredningspryl istället, och så även denna gång. Fick en jättefin julkruka från Cult av Lindha i lördags, tyckte så mycket om den så jag köpte några till! : ) 
 

Tyckte det var lite kul att man kunde få ihop texterna!! Nu ska det bara planteras vita hyacinter i dem, sen är det klart. Dem passar utmärkt in i vårt kök.


Nu det bäst att ge sig in till jobbet och ta hand om alla julstressade kunder, haha! Jag har annars lätt för att stressa upp mig när det är så mycket på jobbet, men jag känner mig lugn i år, skönt. Får se hur det känns när mellandagsrean drar igång! Tjohoooo! själv håller jag mig undan från mellandagsresan så mycket det bara går, det är inte min grej.... Man kan säkert göra fynd, men jag lägger hellre pengarna på det
nya inför våren!

Ha en bra dag, och stressa inte ihjäl er! Det blir jul ändå ; )

Puss&kram/cb





Snö snö snö


Snacka om en snöig dag, hur mycket kan det komma egentligen?! Det är jättemysigt, helt klart, men shit vad man får skotta!! Tur att jag har en snäll sambo som oftast sköter den biten, tack fina du ; )

Fick typ gräva fram bilen imorse när jag skulle åka till stalllet. Vägarna ute på landet var inte skottade men ditresan gick ju bra! Red ut en sväng och det var heeelt underbaaart! Var som bomull som singlade ner från himmlen och allt var tyst, lugnt och stilla som vanligt där ute tidiga mornar. Avnjöt både trav och galopp, då underlaget var toppen och tacka vettja snösulor!! Inga mer halkiga jobbiga styltor, skönt.
Allan var pigg och framåt men skötte sig utmärkt, min lille charmör! : )





På vägen hem var det skottat och kring vägen var det stora snövallar som man på vissa ställen knappt såg över. Dock hade det blåst upp lite snö på vägen igen så det var svårt att se var vägrenen var. Körde lugnt pga de dåliga förhållandena såklart, men när jag fick möte på ett ställe gick det inget vidare... Kom av väggrenen litegrann och ner i djupsnön och sen var det kört, ena halvan av bilen stupade rakt ner i diket. Gick ju bra allting, men kändes lite otäckt, typ som om den skulle slå över! 
Som tur var fanns det snälla människor i närheten och snabbt var 5 bilar på plats som ville hjäpa till. Bilen satt ordentligt fast i diket.... En snäll man med en jeep försökte rycka upp mig men bilen åkte längre och längre ner.. Tillslut var det 4 starka karlar, en jeep och jag bakom ratten men jeepen bara slirade och inte hände det nåt med saaben. Den snälla mannen med jeepen ringde på hjälp och snart var 2 traktorer på plats. Efter lite kämpande och 2 avdragna bogseringslinor kom vi upp ur diket, tjohoooo! Jag blir så sjuuukt glad och tacksam över att det finns så många fina människor som man inte ens känner, men som ger allt och ställer upp och hjälper till när man verkligen behöver! Vet inte vad dem heter, och att dem inte läser detta, men TACK SNÄLLA NI!!!!! Guld värt!!!!!

Vi kunde forstätta resan hemåt igen, och både jag och saaben mådde bra såklart! Dock bestämde jag mig för att inte ge mig ut på vägen mer idag, så julhandlingen får snällt vänta tills min lediga dag i veckan. Blev en  mysig hemmadag inomhus med älskling istället. Och, vi fick tid för en fika med hela familjen Hwasser, underbart! Tack kära ni, tycker sååå mycket om er! :)

Tack även till tjejerna
som var här igår och gjorde lördagskvällen lyckad! Massa mat och gotti som Madde bakat, mums! Lyckades även vinna fin fina paket i julklappsspelet : )

Nu ska jag fortsätta söndagen i lugnets tecken, var nog behövligt för mig det här. Har så svårt att ta det lugnt och varva ner.. Något jag får jobba med!

Puss&kram på er





Godingarna jag kammade hem i spelet : )



Julfest


Började kvällen på TS med långbord på hyllan och julbord från Sjögestad motell, hur smarrigt var det inte med första julbordet?! Mums! Efter middagen och några öl fick Alex och jag ett tokryck och hela jag kläddes på i hockeymundering från topp till tå, haha så skoj det var! Var bara skridskorna och isen som fattades. Kände mig och såg ut som en riktig michelingubbe, haha! Saknar bildbevis då min mobil var helt knas, men hoppas jag kan bjuda på en så småningom! ; ) Jag skrattade så jag tjöt!

Sedan var det dags att ge sig in mot staden och ut i nattvimmlet. Det är inte ofta jag är ute numera, men oj oj så skoj vi hade! Nästan hela gänget höll ihop även ute och vi shakade loss ordentligt på dansgolvet. Det var riktigt bra musik, lagom med folk och alla var på topp! Culdn´t been better! : )



PilllyWilly


Alex&Simon


Nu ska jag börja förbereda inför kvällens julmys med tjejjorna! : ) Mat ska inhandlas och lagas och det ska dukas och fixas. Det är såå skoj med alla förberedelser och allt när man ska ha folk hemma, det är mitt bästa, kan hålla på i timmaaaaar ; ) Ska testa att laga en paj med eget recept, innehållande kyckling, paprika&chili cremefraiche mm, mm, hoppas den går hem!

Nu är det bäst att sätta fart!

Ha en toppendag allihopa!


ps. Tapeten med träd på kommer ifrån Cole&Son "Woods". Finns lite överallt, men vi köpte den på Bohaget i Västervik. Här i linköping kan du bl.a hitta den på Nordsjö idé&design i Tannefors och på Färgservice på industrigatan. ds







Shopping


Idag är den stora dagen då jag och min älskade är lediga tillsammans, behöver jag säga att det är underbart?! Ska tillbringa dagen på stan då alla resterande julklappar ska inhandlas, mitt bästa ; ) En fin gran och fina dekorationer ska också få följa med hem. Jag har gett med mig, det får bli en i plast!!! Har hört att orkidéerna dör av att ha levande gran inomhus och det vill jag inte riskera, haha!

Måste också passa på att hitta någon ny outfit till morgondagens julfest med jobbet, skojsi skojsi! Just det, sista dagen för julkort idag oxå, vilken tur att jag förberett dem!! Och för er som undrar, det blev inga egendesignade julkort i år, gick ute lite hårt med scrapandet tidigare i höstas så inspirationen är noll.. haha..

Ha en bra dag i busvädret,

kram på er!









10 veckor


Shit vad tiden går fort! Var tar den vägen? Snart ett helt år sedan vi låg och gottade oss på stränderna i Thailand, lovely! Sitter och bläddrar bland bilderna och kan inte göra annat än att längta tillbaka...








Men nu är det bara 10 veckor kvar tills det är dags att sticka igen, underbart! Men denna gången styr vi planet mot Gran Canaria. Har aldrig varit där, ska bli skoj. Hoppas på sol, mycket sol, och ännu mera sooool! : )
Nedräkningen har börjat :D




Datakrångel

Åh nej... Visste att det skulle komma snart, men inte så snart -datakrångel! Den gamla laptopen har väl gjort sitt helt enkelt... Snyft!  En dator ska helst bara funka varje dag hela tiden utan krångel enligt mitt tycke ; ) Jag får önska mig en ny av tomten. Undra om jag varit så snäll?! Om inte så kanske i alla fall ett bidrag till en, vem vet?!

JellyBean



Princesstårta á la cb


Satte igång tårtbak ikväll direkt när jag kom hem från jobbet, det sista att fixa inför morgondagens kalas. Tv´n är på i bakgrunden och den omtalade idolfinalen. Heja heja, tycker dem är lika bra båda två så för mig spelar det absolut inte någon som helst roll vem som vinner.
Tårta nr 1 är precis klar och den fick pryda mitt JellyBean fat, love it! Är så sällan man bakar tårta och använder fatet, så när jag väl får göra det blir jag glad : ) Är fortfarande lite ledsen för att jag missar kalaset med de nära och kära, så sällan man träffar alla sådär.. Hoppas på att några är kvar när jag kommer hem! Men senare till kvällen kommer våra bästa på lite middag, och DET får jag vara med på, för då ska jag minsann inte jobba. Ska bli skooj med en myskväll med dem! : )
Btw så har jag slagit in massa massa paket till Magnus Samuelsson m fam idag på jobbet, så nu vet jag vad världens starkaste man ska få i julklapp ; ) haha!


Nu är det dags för tårta 2, sen ska jag korka upp vinet,
ta det lugnt och njuta av fredagskvällen!

Hoppas ni alla mår bra!

puss!




I bakartagen!


Efter en 12 timmars dag på jobbet med julklappskväll och allt vad det innebär trodde jag ja skulle stupa i säng, men icke. Istället drog jag igång storbak på Körvelgränd efter 22 tiden när jag kom hem. Framåt midnatt hade jag lyckats röra ihop både hallongrottor och vaniljdrömmar, mums! Att dra igång bullbak på det kändes lite overkill, så det fick vänta till imorse istället.



Hallongrottor


Vaniljdrömmar


Är lite trött på vanliga lussekatter och russin i bakverk tillhör inte mina favoriter, så testade att baka Sockerbullar med saffran. Att rekommendera, helt klart!
Saftiga små runda godsaker ; )

Tänkte dela med mig av receptet!

Sockerbullar med saffran

ca 48st (jag fick 60st)
50g jäst
100g smör
5dl mjölk
250g kesella lätt
2 påsar saffran (1gr)
1 1/2dl socker
1/2 tsk salt
ca 17 dl vetemjöl (jag tog lite mindre)

Pensling: smält smör och strösocker

 Smula jästen i en degbunke. Smält smör och häll i mjölken, värm till 37grader. Häll degspadet över jästen och rör tills jästen löst sig. Tillsätt kesella, socker, salt och saffran och den största delen av mjölet. Arbeta degen smidig. Lät jäsa 40min under bakduk.

Arbeta degen på mjölat bakbord och dela till 2 delar. Kavla ut till ca 1cm tjock platta. Tryck ut rundlar med ett glas. Låt jäsa på plåt i ca 40min under bakduk. Sätt på ugnen på 225 grader och grädda bullarna i mitte av ugnen i ca 5-10 min. Låt svalna. Pensla sedan bullarna med smält smör och doppa i strösocker. Sen är det bara att provsmaka! : )

Lycka till!



Sockerbullar med saffran


Imorgon blir det prinsesstårtor som ska fixas, men sedan tror jag att jag har bakat så det räcker för ett tag fram över. Synd bara att jag måste jobba och inte kan deltaga på kalaset....
 Medan bullarna jäste satte jag igång med storstädning, så nu är det bara att forstätta. Skönt med effektivitet!!
Till eftermiddagen väntar kompismys med Lindha & Sandra i Brokind, läängtar!

Ha en bra dag!



 


Inspiration, tack!


Sitter och funderar på vad jag ska baka för kakor inför lördagens kalajs. Har inga idéer alls...?! Sökt runt på massa sidor men jag hittar inget jag blir sugen på att baka. Imorgon är den stora bakdagen och alla förslag tas tacksamt emot : )


Måste fylla detta kakfat med några läckra godsaker!

puss på er!


Tidig vintermorgon


Tidigt tidigt imorse ringde klockan och det var dags att bege sig mot stallet. Skönt att hinna det innan jobbet, blir alldeles för sent efter.. 06.45 var jag där, och hästarna hade redan fått frukost och var ute i hagen. Skönt!
Fixade mat och mockade innan det var dags för ridturen.
Idag var det -2 grader, lite lätt snöfall, vindstilla, bra underlag och såååå mysigt!! Allan skötte sig exemplariskt och var mjuk och fin. En hel del trav och galopper i snön blev det, underbart! Så skönt det var att ge sig ut så tidigt precis när det börjar ljusna och allt var alldeles tyst och lugnt ute på landet.
Underbar morgon!!

Ångrar att jag inte hade med mig kameran då vet var en fin morgon, och mycket fina bilder hade kunnat knäppas. Hade ett rådjur som näst intill följde efter oss hela vägen, så söt! Sen stannade han i en trädgård och käkade ur fågelbordet precis utanför huset. Han var inte blyg han, haha.


Såhär nöjd var Allan när hagen och kompisarna väntade efter ridturen!


Nu måste jag skynda mig då jobbet väntar, men har varit en bra start på en härlig dag. Gäller att ta vara på den dagen i månaden man börjar kl 12.

puss&kram på er!







Stockholm




Älskling och jag spenderade vår lediga helg tillsammans i stockholm, härligt! Julklappshandling och shopping stod på schemat. Passade även på att stanna över natt på hotell, mys! Bodde på Clarion Sign, ett fin fint hotell alldeles i city. Riktigt fräsch ställe! Stilrent, bra läge och mysigt, kan verkligen rekommenderas! Och världens största godaste frukostbuffé hade dem också, inte helt fel.


Vårat rum var inrett med kända designklassiker så som....



....  "Ägget" av Arne Jacobsen 


Tack min fina för en underbar helg! Skönt att vi kom iväg tillslut, det var vi värda... ; ) Älskar dig!









Det blommar




Envis som jag är köpte jag orkidéer till alla fönstrena när vi flyttade till huset, trotts mina ogröna fingrar . De senaste typ 8 månaderna har de stått som torkade pinnar överallt och bara varit fula och jag har bara varit less på dem.. Men plötsligt händer det, nu blommar det på Körvelgränd! Alla på en gång,  tjohooo!
Kanske har lite gröna fingrar trotts allt? Eller antagligen bara tur.

På tal om tur och tidigare under veckan otur så forstatte det även under denna dag när jag var i stallet förut. Trottsade kylan och gav mig ut på en ridtur i snön. Det var kallt men härligt, enda tills vi gick omkull (!!) Red en sväng som jag ofta rider och känner till vägen bra, men nu var det så sjuukt mycket snö så man såg knappt var vägen var... Allan är oftast väldigt snäll, men hallå han är vallack och plötsligt var något väldigt farlig, så kan kastade sig hejdlöst åt ena sidan, och såklart åkte vi ned i det snöfyllda diket! Allan snubblade ner på knäna och jag "passade på" att göra en liten kullerbytta över halsen och rakt ner i snön. Där satt jag, och Allan var minst lika chockad som jag. Det gick bra för oss båda, tackar snön att vi landade mjukt. Vi kunde fortsätta turen, och på vägen hem var han inte alls lika rädd. Haha!

Nu ska jag snart äta en sen men välförtjänt lunch, mums.
Sen blir det lussekattsbak för hela slanten!

Hej på er!



Otursvecka?


Tror denna vecka är nån form av otursvecka eller nåt.. Bara massa strul och tråkigheter. Började men en otäck sladd på motorvägen när jag och pärlan skulle åka hem en kväll. Körde väldigt lugnt på grund av dåligt väglag men det räckte uppenbarligen inte. Fick en jättesladd och snurrade runt och hamnade i fel körriktning mitt på E4:an, tack och lov gick det bra!!!
Som om det skulle vara nog.. Pärlan och jag fick åka lastbil hem från jobbet i tisdags. Hade precis kommit ut på E4:an då pärlan började bete sig väldigt märkligt, hjulen snurrade inte och jag typ sladdade mig framåt några meter tills det inte gick att köra längre. Det visade sig att bromsarna hade frusit fast!! Det var bara att ställa sig intill kanten med varningsblinkers på, ringa brorsan som fick rycka in! Som TUR är har han ett åkeri med ett antal olika stora bilar. Efter knappt en timma kom han snällt och pärlan och jag fick åka kranbil hem. TACK SNÄLLA BROR OCH PAPPA som kom och räddade oss, TACK ÄLSKLNG som hade fixat soppa och supergoda pannkakor till mig när jag kom hem. Ska aldrig mr åka nånstanns utan en reflexväst och en filt i bilen.
Alltid lär man sig nåt. Haha.

Dagen efter fick jag ett tråkigt besked med posten, provsvar från läkaren. Det visade sig att jag utvecklat luftvägsallergi mot kvalster, och hör och häpna, häst!! Can´t believe it! Är praktiskt taget uppväxt i stallet och har aldrig känt någonting någonsin, märkligt!! Konstigt att det kan komma nu bara sådär. Men känner inte nåt när jag är i stallet så jag forstätter som vanligt ett tag så får vi se vad som händer. Är inte beredd att ge upp ridningen igen.. inte nu..

Till råga på allt, sprack mina jeans på jobbet igår, en stor reva mitt där bak, skoj, not. Fick snällt jobba hela dagen i dessa, lite pinsamt, men jag överlevde. Haha!
Hoppas det har varit nog med otur denna veckan och att vi kommer få en toppenweekend i storstaden älskling och jag! 

Laddar för att åka till stallet snart, men väntar på att det ska bli lite behagligare temperatur, -20, kommer frysa ihjäl på hästryggen!! Avvaktar några timmar till.

Kram på er





RSS 2.0