Thai

img_7864 (MMS)

Storasyster yster Ikväll tog jag ledigt redan från kl 18 och tog bussen in till Göteborg centrum för att spendera kvällen med syster-yster! Vi satte oss på en mysig thairestaurang och åt och pratade och hade hur mysigt som helst. Maten var kanongod, wokade grönsaker & kyckling i ostronsås, riktigt gott! Det är så himla skoj att träffa syrran, eftersom vi bor som vi gör blir det alldeles för sällan så man får verkligen passa på när man ändå är i stan. Tack bästa syster för ikväll :) Nu måste jag sova, tidig morgon väntar. Funderar på att gå upp extra tidigt och ge mig ut på en morgontur, men det beror på hur pigg jag är då.. ;) Godnatt från mig!


Vardagsmotion

img_1831 (MMS)

När man är van att springa runt i en butik hela dagarna är det rätt stor skillnad till att sitta still och ha full koncentration en hel dag.. Vilken tur att jag bor på 5:e våningen på hotellet så jag kan använda trapporna som lite vardagsmotion. Blir några vändor upp och med varje dag, det gäller att ta vara på alla tillfällen som ges till "träning". Detta verkar även bli min sundaste mässa hittils, ingen socker alls i form av godis eller kakor. Håller mig strikt till frukt och har även valt en sundare kost till både frukost, lunch och middag. Jag mår prima, pigg och alert utan några som helst "sockerdippar" man lätt annars får. Slutade jobba tidigt idag, redan för en timma sen. Nu väntar mina jobbarkompisar i restaurangen så bäst att bege mig neråt. I trapperns då såklart ;) Ha en din kväll!


Hotellfrukost

img_4298 (MMS)

Jag idag! Godmorgon! Dags att knalla neråt för att inta frukostbuffen, mums! Den första är alltid den bästa ;) Ha en fin dag mina vänner! Hörs lite senare!


Första mässdagen

Nu är jag som sagt på plats nere i Göteborg där jag ska spendera veckan, Inköpsmässa för våren 2012 som gäller. Första dagen är nu avklarad och det har gått bra. Jag blir alltid lite uppspelt och full av förväntan första dagen när man då även får se dem nya kollektionerna, alltid lika kul! Sedan får man lätt lite ångest när man kommer till insikt i hur mycket det faktiskt är man ska hinna göra dem här dagarna... Sen ju mer man kommer in i det blir man lugn och inser att man faktiskt kan det här nu efter ett antal mässor och inköp man har genomfört genom åren. Det är i alla fall väldigt kul att vara här, och det är något jag verkligen uppskattar med mitt jobb, det ansvaret jag faktiskt har!
Dagen har mest bestått av informationsmöten, lite marknadsföringsplanering men har även börjar lite smått med att lägga order. Efter en lång dag inomhus var jag bara tvungen att ge mig ut på en löprunda trotts att klockan var mycket. Var riktigt skönt att komma ut!!! 3,7km blev det, i ganska lugnt tempo, men det kändes ok. Efter det blev det en snabbdusch och sedan en bit mat på hotellet. Nu väntar sängen, kommer sova som en stock.. Ny dag imorgon!

Hoppas ni mår bra! Stor kram

Ut och rensa hjärnan!

img_3273 (MMS)

Ut och rensa hjärnan!


Bakfrossa

Mitt i allt packande och tvättande kände jag att jag bara var tvungen att få baka lite. Inte för att jag var sugen på något till fika eller så utan mer för att få utlopp för min kreativitet. Kikade nämligen in hos Mirabelle cupcake igår och hittade ett recept som jag bara var tvungen att testa. Nutellacupcakes med vit chokladfrosting, ja ni hör ju! :)

Så här blev resultatet av dagens bakverk:


Någon som vill komma på fika? hihi

Känns som jag fått någon form av bakfrossa dem senaste dagarna. Har lust att baka mest hela tiden. Tur att jag inte är så mycket för att äta just kakor och bakverk, för då hade det blivit jobbigt... Men just själva bakandet, jag älskar´t! Och gärna när det ska dekoreras och göras fint :) Åh, ja vill baka meeeeer!

Packar

Håller på att packa för fullt och även tvätta det sista. Först 5 dagar nere i Göteborg, för att avsluta med helgen uppe i stockholm. Ska bli så kul, båda delarna. Mässorna är bland det roligaste jag vet! Ska bli kul att se vad nästa års sommarkollektion har att erbjuda. Hoppas även på att få tid till att träffa Syrran när jag ändå är i hennes hometown! :)

Till Stockholm tar jag med mig Sandra, och vi ska bo hos våran barndomsvän Frida. Såå sällan vi ses så ska bli riktigt kul. Synd att vi inte blir hela tjejgänget, men det får det bli nästa gång :) Jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra med tjejmilen, springa eller inte springa? Det beror på hur jag känner i veckan här nu. Ska försöka ta med mig grabbarna på jobbet ut på ett par löprundor under veckan. (OM tiden finns!!!! Det är tidiga mornar och sena kvällar under mässveckan.) Efter dem tar jag ställning till hur jag gör. I vilket fall som helst så ska jag vara med. Om jag inte kan springa så kommer jag gå milen runt. Men jag HOPPAS och tror jag kan springa!

Förresten så blev det lite shopping förut. 2 par jeans, en tunika och några bastoppar. Så allt detta får följa med ner i resväskan. Och på tal om det, måste jag nu åtegå till packandet!


Enkel tunika // Vero Moda

Hoppas ni har en riktigt skön söndag!

Kram på er!

Ikano

Godmorgon! Nu är jag alldeles strax redo för att åka in till ikano. Har en del grejer att fixa. Hoppas även på att hitta lite nya höstkläder. Man är ju sååå sugen på massor nytt nu, både till garderoben och till hemmet... Vi får se om jag kommer hem med några påsar.. ;)



Hörs lite senare!

Kram kram♥

Fixarlördag

Idag har det varit en sån där effektiv dag då man har fått lite uträttat. Sånna dagar gillar jag! Jag mår mycket bättre i nacken så till och med jag har kunnat bidra lite här hemma nu. Först lite bakning, tvätt och städ. Kan inte förstå hur bara 2 personer kan ha så mycket tvätt?! Vi har ju tom arbetskläder båda två, så det borde inte gå åt så mycket annat. Men tydligen... Sedan har huset storstädats också. Skönt. Jag trivs som bäst när det är undanplockat och rent. Lite damm i hörnen gör mig egentligen inget, men när det ligger saker runt omkring då får jag panik.. Haha. Sedan har vi fått upp dem sista listerna också, äntligen! Så nu är kontoret komplett. Så när som på dörrkarmar ser jag nu, alltid är det något ;) Mamma & pappa och Lukaz har varit här hela dagen, mysigt! Karlarna har fixat med renoveringen och jag & mamsen har pysslat med ett litet annat projekt som jag återkommer till. Även familjen Hwasser har tittat förbi lite spontant, så vi har även fått umgås lite med våra nära och kära♥

När min kära "man" ändå stack till jobbet, åkte jag till stallet för lite hästmys och en härlig kvällstur. Blev ett hårt pass, så en hel del kalorier brändes där. Skönt. Jag som inte har kunnat träna på över 1 vecka nu, abstinens! Är faktiskt lite oroad för hur det ska gå på tjejmilen, det är redan nästa lördag. Bara en vecka kvar.. Om jag känner mig i form? Nae inte direkt - min kropp strejkar!


Allan tidigare ikväll

Oj det blev ett spretigt inlägg, men det var i alla fall min lördag. Imorgon är det söndag och jag är ledig även då, men jag har jag en lååång "To do"- lista. Bäst att få sig lite sömn.

Vi hörs imorgon finisar,

Godnatt från mig

Äppelmuffins

Måste vara något extremt bra år för äpplen i år, vi har 2 stora träd och dem är överfulla med äpplen, jisses! I år har jag lovat mig själv att ta vara på dem lite bättre, men vad ska jag göra med alla dessa??!! Eftersom mamma & pappa ska komma hit idag så kan det ju vara bra med något till fikat. Så jag slängde ihop lite äppelmuffins här på morgonkvisten.



Äppelmuffins

1,5dl mjölk
75g smör
3 ägg
2,5dl socker
4dl vetemjöl (dinkel)
2,5tsk bakpulver
Äppleklyftor doppat i kanel & socker

Hetta upp mjölken, dra av från plattan och häll i smöret. Låt smälta. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt bakpulver och rör ihop. Häll i mjölk- och smörblandningen och tillsätt sedan mjölet. Blanda till en jämn smet. Fyll muffinsformar till 2/3. Stick ner äppelklyftorna i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen på 200 grader i ca 15-20min.

Vill ha!

Är fullkomligt nerkärad i den här jackan ifrån Elvine. Vill ha vill ha vill ha! Får se om jag kommer knalla runt i den här i vinter ;)


Madison Parka // Elvine // Nelly.com // 2295:-

Fredag

Hej på er! Dem senaste dagarna har inte varit någon rolig historia, så dem hoppar vi över tycker jag. Som ni förstår är jag hemma även idag och kurerar mig. Jäkla muskelinflammation som kom och ställde till det. Usch.

Har en ledig helg framför mig, ska bli riktigt skönt. OM jag mår bättre vill säga! Imorgon ska mamma & pappa komma hit och hjälpa oss att fixa lite med huset. Vi har fortfarande lite smågöra kvar från renoveringen, typ lister. Alltid ska det vara dessa lister som blir kvar, haha. Men imorgon äntligen, kommer dem sista på plats. Det är verkligen så att man tillslut glömmer bort att det faktiskt inte är klart, man är så van att se det så, så man bryr sig helt enkelt inte längre. Men det ska bli skönt med ett avslut på den historian. Eller förresten, när man bor i hus blir man nog aldrig riktigt klar.... Finns alltid något att göra!!

Våra rabatter har jag tjatat om så många gånger nu, att dem ska fixas till. Det kan vara jättefint med blommor och växter, om man sköter dem vill säga. Det gör inte vi, vi hinner inte. Eller vi prioriterar annat. Så att ha rabatter runt huset som ser ut som en vildvuxen djungel är inte kul. Men nu ska dem bort. En gång för alla. Kommer bli ordning och reda, det gillar jag.
Min snälla bror kom hit förut med en av hans stora lastbilar med en stor säck med singel på flaket som han enkelt lyfte in i vår trådgård. TACK SNÄLLA NICKE!! :) Så nu finns den här, så fort tid och tillfälle ges är det bara att börja gräva. Vi börjar med framsidan. Ska bli så kul. Bort med allt vad rabatter heter, på med singel och toppa med sjösten. Lite belysningen och eventuellt att en och annan grön växt i kruka kommer planteras ned också. Kommer bli sååååå fint. Can´t wait!


Brorsan och hans sprillans nya lastbil


Ett skepp kommer lastat....


.... med ett halv ton singel!

Idag blev det lastbilsdebut på bloggen, haha. Tror brorsan minsann tycker det är lite kul, han är mäkta stolt över den där bilen ; )

Ha en underbar fredag fina ni! Nu ska jag gå och stretcha nack- och ryggmusklerna..

Hej på en stund!


Sötsug

Det har bott ett sötsug i mig som heter duga. Känns som det har funnits där mer eller mindre i hela mitt liv. Ju mer sötsaker jag äter, ju mer sug får jag. Som en ond cirkel. Man kan nog kalla det ett sockerberoende. Jag är varken svag för kakor, chips eller choklad, men smågodis. Finns det något godare? Eller egentligen vet jag inte om det verkligen är så himla gott.. Men det stillar ju suget i alla fall.
Som jag nämnde tidigare så har jag en del obalanser i min kropp mellan vitaminer och mineraler. Vissa nivåer är skyhöga, medan vissa är på tok för låga. Detta påverkar en på olika sätt, och det påverkar även mig. Hur det påverkar mig vill jag inte gå in på, det känns för privat. Nu håller jag i alla fall på att försöka få bukt på obalanserna genom att äta tillskott och att göra en del små ändringar i kosten. Tillskotten (vitaminer och mineraler) ska jag äta under 3 månader, det ska förhoppningsvis räcka för att få kroppen att komma i balans. Jag har ätit tillskotten i en vecka och redan nu känner jag stor skillnad. Sötsuget är som bortblåst. Det finns inte längre där. Det är helt sjukt att det kunde gå så fort, känns hur skönt som helst!
Så nu tänkte jag att jag skulle utmana mig själv lite med ett godisförbud. Ska se hur länge jag klarar utan att äta varken godis, choklad eller chips. Är det någon som är sugen på att vara med mig? Utmana dig själv du också, så kan vi peppa varandra om suget sätter in.


Färger & mönster

Att gå till jobbet idag var bara att glömma.. Det är om möjligt ännu värre idag. Har testat både liniment och värmekudde och det hjälper lite granna för stunden. Man kanske borde uppsöka en massör eller nåt?! Jaja..
Har en riktigt tråkig dag här hemma, att bara vila och inte göra nånting är inte alls min melodi, men jag har inget annat val så det är bara att gilla läget. Tur att det är världens babyboom bland mina vänner i år så kan jag få hålla på lite med mina tavlor ;) Har en doppresent som jag ska börja med inom kort. Att skära och greja med idag det är bara att glömma, men jag har i alla fall valt ut vilka färger och mönster det kommer bli.



Ungefär såhär kommer det se ut, fast med bokstäver utskuret såklart.

Nu ska jag återgå till vilandet.

Kram på er

Hemma tidigt

img_3992 (MMS)

En stel och lite låg Carro idag... Som ni märker är jag hemma tidigt idag, allt på grund av min stela nacke. Vad hände lixom? Vaknade imorse med typ nackspärr, men tyckte ändå att jag kunde jobba såklart. Ju mer timmarna gick, ju stelare och ondare fick jag. Nu kan jag knappt lyfta en arm eller ta ett steg utan att det gör så ont att jag bara vill skrika. Nacken är stel, halvt domnad och svullen, och det strålar ner längs ena sidan av ryggen, skumt. Just nu ligger jag i soffan med en värmeludde och hoppas på att den ska göra susen. Jag har ingen lust alls att ligga här. Men lägligt nog kom nya Ikeakatalogen med posten idag, den lär jag hinna bläddra i både en, två och flera gånger innan den här dagen är slut. Lite mysigt med hösten ändå, man får sån lust att göra om lite hemma. Nu ska jag inspireras lite av den, samtidigt som jag jobbar på att få bukt på nacken. Vi hörs! Kram på er


16 timmar

16 timmar, så lång blev min arbetsdag igår. Klockan var närmare 2 i natt när jag kom hem. Men nu är i alla fall inventeringen klar för den här gången, skönt! Måste ha sovit väldigt konstigt i natt för jag vaknade nyss med nackspärr, aj aj! Eller så är det kanske kroppens sätt att säga ifrån att det blev lite för mycket igår?! Ska ta en varm dusch och hoppas att det släpper, ny arbetsdag väntar! Hoppas ni får en härlig tisdag! Kram


Hektisk vecka

Godmorgon! Denna måndag innebär för mig start på en väldigt hektisk vecka, eller veckor rättare sagt. Det är MYCKET jobb, men jag gillar´t : ) Dels så ska jag jobba mina vanliga arbetstider och därefter och därinnan är det inventering, ledarträffar, möten mm, mm. Nästa vecka är det även dags för den årliga höstmässan i Göteborg. Nästa års sommarkollektion ska inhandlas. Kul : ) Jag behöver inte oroa mig för att jag inte har något att göra den närmaste tiden i alla fall.. Haha. Får se hur mycket tid som blir över till annat just nu..


Jag idag!

Nu ska jag gasa mot jobbet!

Ha en bra dag fina ni!

Kram


Veckans träning




Måndag:
Löpning 3,4km PW 3,3km
Tisdag: Vila
Onsdag: Cityloppet! Löpning 7km
Torsdag: Ridning 60min
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag:
Vila

Vad det än är som pågår i kroppen så försöker jag nu vila bort det. Har inte vågat anstränga mig speciellt mycket sedan i mitten på veckan. Får testa lite försiktigt i början på kommande vecka, hoppas innerligt att det känns bättre. Annars får jag väl försöka vila mig i form till Tjejmilen. Lägligt med sjukdomar nu, neeej inte direkt...

Btw så har jag haft lite bloggtorka de senaste dagarna... Men jag kommer tillbaka! ;)

Kram på er!

Fredagsmys

img_3492 (MMS)

Hej finisar! Vilken regnig och grå fredag det har varit. Mest ösregnat hela dagen. Det har iofs inte gjort mig så mycket eftersom jag ändå varit inne på jobbet hela dagen. Nästan så att det varit lite mysigt faktiskt. Efter jobbet blev det fredagsmys (får man använda det ordet fortfarande eller är det helt uttjatat?!) med min kärlek i form av hemmagjord köttfärspizza och en god sallad till det. Lite film med såklart och fredagen var fulländad. Nu är klockan långt över midnatt och sängen väntar, jobb imorgon! Trevlig helg på er! Kram från mig


Milo


M I L O

Dessa kommer snart pryda lille Milos rum! :)

Det är såå kul att göra dessa, jag fullkomligt älskar min nya lilla hobby. Väldigt roligt att alla verkar så nöjda och glada över dem, det känns bra för lilla mig. :) Fortfarande många som frågar om vad det kostar, och prisuppgifterna hittar du HÄR!

Mer paket

Sådär ja, då var dem klara. Har precis varit och överlämnat dem till Lisandra. Hoppas tavlorna kommer göra sig fin-fint i sonens rum.


Återkommer lite senare med hur dem blev : )

Nu ska jag slänga på mig stallkläderna och ge mig ut på en ridtur. Solen skiner så det ska bli riktigt härligt att få komma ut lite.

Kram så länge!

Torsdag

Torsdag innebär ledig dag, alltid lika skönt när den kommer. Som jag misstänkte efter gårdagen så mår jag inte riktigt hundra idag. Känner mig febrig, hängig och lite småförkyld. Igen! Vad är detta?! Felet är att jag tror att jag tränade innan jag riktigt blev av med min förkylning. Så nu får jag verkligen se till att hålla mig lugn några dagar så jag kan bli av med allt en gång för alla. Så en dag som denna, vad kan passa bättre än att plocka fram skalpelen och papprena?! :)



Har två fina underbara gosungar till "grannar" här borta som även är min sambos systerdotter och systerson. Självklart ska dem också få en varsin namntavla till sina rum. Dagens mission blir att bli klar med dem. Sedan ska jag även överlämna en annan tavla som en liten Milo ska få till sitt rum. Mycket pyssel idag med andra ord, men jag gillar´t :)

Vi hörs lite senare!

Jag lever!

Jag lever, men det är knappt. Har avverkat mina tyngsta 7km någonsin. Inte för att banan var tung eller så utan för att min kropp var helt ur fas. Kändes som att springa i motvind, eller i vatten till och med. Kom aldrig riktigt igång, kroppen kändes tung och det kändes bara rent ut sagt förjävligt. Pulsklockan var inte under 95% en endaste gång mer än de första hundra meterna. Då kan ni kanske förstå att jag är heeelt slut nu.. Tänk er att ta ut er allt vad ni har i 7km, gaaah. Men jag kom i mål, jag sprang hela och jag kom in på lite drygt 42min. Min vanliga tid på träning typ. Det innebär att jag fortfarande har chans att klara milen på under timmen, förutsatt att kroppen känns ok. Antar att dagens formsvacka beror på nåt, kanske min förkylning som fortfarande spökar, eller någon annan form av infektion kanske?! Det märks imorn, för isf lär det väl bryta ut nu efter kvällens ansträngning. Nu blir det att vila från löpningen några dagar. Morgondagens träning blir en lång men lugn promenad och sen lite ridning framåt kvällen. Ledig dag it is!

Sov gott!

Laddar!

img_6498 (MMS)

Laddar!


Godmorgon!

Onsdag idag och det betyder morgonmöte på jobbet. Ska alldeles strax pipa iväg men först måste jag se till att allt är packat och klart inför kvällen. Ska bara jobba till kl 16 idag nämligen, lite lyxigt för en som alltid annars jobbar till 19.15. Men har fått ta lite ledigt då jag ska vara med och springa cityloppet. Med mig har jag min vapendragare i löpning- Sandra ;) Ska bli riktigt kul. Vi måste ju ändå träna nu inför tjejmilen så då kan vi lika gärna ställa upp. Alltid lite roligt och extra taggande att springa när det är lopp sådär. 7km i Linköpings city. Har ingen koll alls på hur banan går men det lär väl märkas. Har väl inget direkt mål uppsatt heller, men under 40min skulle vara trevligt.



Håll tummarna för mig ikväll nu : ) Om du befinner dig i stan så glöm inte att heja! haha.

Ha en fin dag!

Kram

Köttfärsomelett i ugn



Köttfärsfyllning:
400g nötfärs
salt & peppar
2st vitlöksklyftor
1st gul lök
3msk vatten
1,5msk tomatpuré
färsk timjan

Äggblandning:
4st ägg
1dl grädde
2msk smör
färsk oregano

Ostblandning:
2dl riven ost
1dl grädde
0,5dl creme fraiche

Garnering:
10st coctalitomater

Haka gula löken och vitlöken och fräs i en stekpanna. Tillsätt nötfärsen och stek tills den blir färdig. Tillsätt salt och peppar, vatten tomatpuré och färsk timjan. Låt småkoka en liten stund. Gör äggblandningen och häll i en smörad form. Ställ in i ugnen i 200g i ca 10min. Ta ut formen och häll över köttfärsblandningen. Blanda sedan ost, grädde, creme fraiche och häll över köttfärsen. Garnera med coctailtomater och sätt in i ugnen på 225grader i ca 10 min eller tills osten fått en fin färg.

Smaklig måltid!

Ledig förmiddag

God förmiddag! Håller på att laga en tidig lunch som jag ska slänga i mig innan jag åker till jobbet om en liten stund. Börjar kl 12 idag, skönt. Har hunnit med både en sovmorgon och storhandling. Blev tipsad om ett recept på köttfärsomelett i ugn som jag håller på med just nu. Luktar grymt gott så jag är rätt säker på att det kommer bli en hit. Det är bland annat köttfärs, timjan, grädde, creme fraiche och oregano i. Återkommer med receptet!



Nu måste jag fortsätta med maten!

Ha en fin dag allihopa!

Kram från mig

Bokstäver

img_2383 (MMS)

Här ser ni ett gäng bokstäver som jag precis skurit ut till mitt nuvarande projekt. Fick en leverans på nya papper idag så jag var inte sen med att hugga in. De limegröna papprena är helt klart en favorit, blir så fin klick till de andra färgerna. Men nu har jag även marinblått, grått och rött att välja på. Kan bli riktigt fint till ett rum med marint tema. Nu börjar tröttheten göra sig till känna, får packa ihop för ikväll och göra klart det sista imorgon. Skära ut vita baksidor och montering i ramar. Lite presentpapper på det, sen är dem klara! Natti natti


Självdisciplin

Kom alldeles nyss hem från jobbet och jag är i princip bara hemma och vänder.. Löparkläderna är på och jag ska precis ge mig ut för en liten runda. Nöjer mig med 3-4km ikväll eftersom jag vill vara pigg och fräsch inför onsdagens lopp. Kan inte påstå att jag direkt är sugen på att ge mig ut nu efter 9 timmars arbetsdag, men jag vet ju hur skönt det kommer att kännas efteråt. I sånna här lägen gäller det att plocka fram självdisciplinen. Hej och hå nu kör vi!




Veckans träning



Måndag: Ridning 60min (skrittrunda)
Tisdag: Löpning 7km
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning 7km
Fredag: Pw 65min
Lördag: Vila
Söndag: Pw 65min


Trött

Idag vet jag inte vad det har varit med oss, hur trötta som helst båda två. Mest legat utslagna i soffan och småsovit emellanåt hela dagen. Antar att det kanske var välbehövligt.. Men framåt kvällen fick Daniel träningsabstinens och stack iväg till gymmet. Jag ville inte vara sämre så jag tog mig en rask pw på över timmen. Skööönt med luft när man varit inne en hel dag. Nu ska vi vitaminboosta med fruktsallad och glass. Hur gott?! Lite mer soffhäng och en film till det. Myssöndag it is!



Söndagsfrukost

Det är inte ofta D och jag äter frukost tillsammans, tyvärr... Så när vi väl gör det brukar jag baka scones. Det är ju såå gott. Gärna fullproppade med massor frön också. Så nu ska jag äta en lång mysig frukost i soffan med min kärlek♥



Theodor






T H E O D O R

Här är ännu ett resultat på en av mina tillverkningar. Jag gillar den svarta kontrasten till de andra färgerna. Blir lite tuffare och passar bra till lite större barn.

Fick ett mejl om att min order på nya papper skickades redan samma dag som beställningen gjordes, alltså i fredags. Det borde innebära att jag har dem redan imorgon, tjohoo! Denna veckan har jag 2 nya namn att tillverka. Skoj! :)

Jag har fått några förfrågningar på om jag kan lägga ut bilder under själva tillverkingen. Det skulle jag kunna göra framöver, jag vill helst inte visa för mycket bara för det skulle vara som att avlöja en affärshemlighet ;)


Vinter

Idag har jag börjat bygga upp nya vinteravdelningarna på jobbet. Minior är först ut. Det är så himla kul när det blir nytt och fräscht i butiken efter all sommarrea som varit. Det känns verkligen att hösten är kommen, och det lär inte dröja länge innan vintern är här heller. Det får mig att längta om än mer till en vinterresa. Ååååhhh vad det skulle sitta fint...




Jag är helt kär i dem randiga mössorna, så himla fina. Allt som har grafiska mönster, det går hem hos mig ;)

Nu ska vi alldeles strax dra fram grillen här hemma och en flaska rosé ligger på kylning. Det gäller att suga ut det sista av sensommaren nu!! Vi hörs lite senare,

Kram kram


Done

Nu är jag klar med namntavlorna till Theodor. Dem ska överlämnas idag, alltid lika spännande :) Återkommer som vanligt lite senare med innehållet. Denna gången har jag använt mig av några svarta papper också, blev riktigt fin kontrast till dem andra färgerna.




Lägg märke till vattendropparna som lyckades ramla ner och självklart pricka paketen.. Typiskt!! Men det torkar ;) Nu måste jag skynda mig till jobbet!

Ha en fin lördag!

Kram

Ghingis

Idag har jag inte gjort många knop.. Ja en lång pw då iofs, men inte så mycket mer.... Huset var redan kliniskt rent, tvätten tvättad, maten redan lagad och jag har gjort så långt jag kan med mina tavlor. Har mest suttit framför datorn och kikat runt lite. Så nu är jag lite smått rastlös kan jag säga!! Vilken tur att vi ska ut och äta ikväll :) Vi ska fira svärfar som har fyllt år, så jag & Daniel, hans syster Fia och hennes man Peter, och självaste svärfar Lasse då såklart. Buffé på Ghingis. Ska bli riktigt gott och mysigt♥



Jag idag - Klänning & jeansjacka från Veromoda, skärp från Bikbok


Jag vet inte hur ni alla gör när ni tar dagens??? Jag  får verkligen inte till det, och suddigt som fasen med iphonen som vanligt.. Systemkameran är så invecklad så jag inte förstår mig på den, fortfarande..haha. Men men, övning ger väl färdighet antar jag! Man ska bara orka öva oxå! ;)

Ha en mysig fredagskväll kära ni!

_ _ E _ _ _ _

Är alldeles strax klar med ännu en namntavla. Vill som vanligt inte avslöja för mycket så här kommer bara en liten sneakpeak ;)


_ _ E _ _ _ _

Jobbigt när man bara har en liten bokstav kvar att slå in och pappret tar slut. Otur! Eller kanske mer en missbedömning av mig, hehe. Får ta svängen förbi Åhléns framåt kvällen.

Idag förresten så är jag LEDIG!!! Gjorde lite ändringar i schemat och var ledig både igår och idag. Hur skönt? Jobbar dock en sväng imorgon, men sen är jag ledig på söndag igen. Bra avslutning på veckan. Nu väntar en PW! Mina ben är tunga som timmerstockar efter gårdagens löpning.. Men en promenad kan nog göra gott. Förresten så anmälde jag mig till ännu ett lopp. På onsdag närmare bestämt, då är det Cityloppet i Linköping som gäller. 7km. Heja heja!


Vi hörs lite senare!

Kram

Kompishäng

Ska alldeles strax åka och hämta Sandra vid tåget. Mysigt med lite kompishäng : ) Först ska vi ta en löprunda tillsammans och checka formen inför tjejmilen. Man brukar alltid göra lite bättre ifrån sig när man är 2. Sedan ska vi laga något gott till kvällen. Lutar åt grekiska färsbiffar, muums!



Sandra & jag på Vårruset i Norrköping

Svaret från håranalysen var grymt intressant! Det var som jag trodde, en aning stora obalanser som försigår... Fick med mig ett helt kompendie hem med massor fakta om mig och min kropp. Det står tom vilken ämnesomsättning jag har och vad jag bör äta och inte äta osv. Ska lusläsas ikväll!! Nu ska jag äta mina tillskott under 3 månader och sedan ska jag tillbaka igen. Hoppas på att kroppen är lite mer i balans då :) Om jag inte rättar till mina obalanser kan det tydligen leda till muskelvärk och andra tråkiga onödiga sjukdomar när man blir äldre... Och det vill man ju inte! Det gäller att ligga steget före ;) Tänk vad mycket det är man inte vet om sin egen kropp. Många tycker säkert att naturmedicin är bullshit, men jag tycker det är sjukt intressant!

Nu måste jag gasa bort till tåget!

Hej på ett tag!

Håranalys

Nu ska jag alldeles strax bege mig in till stan för ett möte på Aloeteket. Jag har gjort en håranalys som jag ska få svar på idag. En liten tuss av mitt hår har varit i USA på ett labb och vänt och idag ska jag som sagt få se vad dem har kunnat läst av utav det. Spännande! Med en håranalys kan man se precis hur kroppen mår innuti, vilka brister man har och vad man bör äta för tillskott i form av vitaminer och mineraler. Jag antar att jag har ganska stora brister då min kropp har känns lite ur balans den senaste tiden. Men nu ska jag råda bukt på det och börja äta lite tillskott. Lär göra gott för min kropp. Och självklart är det bara tillskott som är helt naturliga utan massor konstgjorda ämnen.


Jag i Västervik tidigare i somras

Hörs lite senare!

Priser namntavlor

Efter önskemål från många av er kommer nu prislistan för namntavlor.

Namntavla komplett med ram: 75:-/bokstav
Namntavla (utan ram): 45:-/bokstav

(Gäller f.r.o.m 20110810)

För dig som bor utanför Östergötland är det lämpligast att beställa utan ram då det går enkelt och smidigt att skicka tavlorna. För dig som bor inom Östergötland så rekommenderar jag att beställa komplett med ram. Då får du även ramarna inslagna i fina paket vilket kan vara lämpligt till födelsedagar, dop, julklappar mm.

Välkommen med din beställning!

Elliot


Här är resultatet av mitt senaste projekt. Dem är överlämnade och finns numera hemma hos Lynn. Hoppas att dem gillar dem :)


E L L I O T








Ikea

Tror minsann att ikea har fattat vinken. Ikväll när jag var där fanns det massssssor med ramar, vilken tur! 7st fick följa med mig hem. Så nästa projekt innehåller alltså lika många bokstäver. Ni vet vad jag gör ikväll. :)



Paket

Idag ska jag överlämna paketen till Lynn som hon vann i vår tävling. Ska bli spännande. Så här ser dem ut. Vad som gömmer sig i dem återkommer jag med lite senare ;)


E L L I O T


Yeeeey!

Har precis kommit hem och pustat ut från min löprunda. Min första på 3 veckor, behöver jag ens säga hur skönt det känns?! Äntligen har jag tagit mig i kragen igen!! Verkade fungera ganska bra trotts att jag fortfarande är lite förkyld.. Så nu är det bara att köra hårdträning ett par veckor och försöka få till en formtopp till tjejmilen, hur man nu får till en sån? Haha. Jag är en smula förvånad över att jag inte tyckte det var jobbigare än det var, jag sprang ändå hela 7km trotts mitt lilla semesteruppehåll. Nu är motivationen och självförtroendet tillbaka, yeeeey!


Jag innan rundan, besparar er från mitt svettiga jag, haha.

Nu blir det dusch, något enklare i matväg och sen lite soffmys med min kärlek♥

Kram på er!

Skrittrunda

img_2219 (MMS)

Kolla på den här snyggingen! ;) Idag fick det bli en rask skrittrunda på dryga timmen. Han har gått rätt hårt dem senaste dagarna så han tyckte nog det var riktigt skönt. Har var pigg & härlig och öronen framåt mest hela turen. Ett och annan farligt lamm stötte vi på men annars gick det bra. Skön avslutning på en hektisk arbetsdag. Nu är det sova som gäller! Godnatt från mig


Mer tavlor

Igår trillade det in ytterligare en beställning! :) Spenderade hela kvällen åt min tillverkning och nästan hela 3 namn hann jag med. Men då satt jag uppe sent, alldeles för sent. Men jag kunde inte sluta ;)




Usch så dålig iphonekameran är, värdelös! Men det är det enda fotot jag har här just nu, så det får duga. Jag tror ikea snart får höja sitt lagersaldo på vita ribbaramarna. Jag är där stup i kvarten, och det är typ alltid nästan slut. Man kanske skulle köpa sig ett gäng och ha ett lager hemma istället.

Veckans Träning




Måndag:
Pw 70min
Tisdag: Pw 65min
Onsdag: Pw 50min
Torsdag: Ridning 70min
Fredag: Ridning 80min
Lördag: Vila
Söndag: Promenad 30min


Skönt att vara igång lite smått iaf. Men jag börjar känna lite smått stress och panik!! Tjejmilen är om lite mindre än 4 veckor och jag har inte sprungit på nästan 3 veckor nu. Jag drar fortfarande med förkylning och hosta så jag har inte riktigt vågat. Men nu måste jag fasen komma igång igen om jaq ska klara av milen. Får nog bli en liten runda imorgon bitti. Ikväll blir det nämligen ridning på träningsschemat.

Inslaget & klart

Efter några timmars scrapande är jag nu klar med tavlorna som Lynn vann i våran tävling. Turkost, limegrönt och ljusblått verkar vara populärt bland pojkrummen så även dessa tavlor går i dem färgerna. Lekfullt och färgglatt - jag gillar´t!



Som ni förstår vill jag inte visa hur resultatet blev för det ska ju självklart få bli en överraskning för vinnaren. Återkommer med fler foton så fort tavlorna är överlämnade. Hoppas dem går hem! :)

Nu ska jag hugga in i nästa projekt!

Trevlig söndagskväll på er!

Mot jobbet!

Idag blev det tåg och en promenad i regn för att ta mig till jobbet... Men det var det värt, för vilken kväll vi hade igår. Hur skoj som helst! Först var det grill och 3-kamp hemma hos Simon som han hade styrt upp med, tyvärr kom mitt lag sist, haha. Sedan drog vi oss in till stan och uteserveringarna. Inget röj på dansgolvet den här kvällen men det var supertrevligt ändå. TACK till er alla för igår, och extra tack till Simon som styrde upp allt! :)


 


Nu blir det jobb några timmar, sedan direkt hem till mitt pysselbord. Elliots tavlor ska bli klara idag hade jag tänkt. Regnet står som spön i backen så det passar ju bra med en innedag idag.

Hoppas ni mår bra!

Kram


3- kamp!

img_2777 (MMS)

3- kamp!


Piggelin!

img_4633 (MMS)

Piggelin!


E som i Elliot

Som sagt, kunde inte låta bli att börja igår och vips så var tavlorna så gott som klara! I alla fall är bokstäverna utskurna, sedan återstår att skära ut vita baksidor, montera dem i ramar och lite annat småfix. Jag blev väldigt nöjd, hoppas även LYNN kommer bli det :)



Nu ska det jobbas, men ikväll blir det feeeest! :)

Ha en bra lördag!

Kram kram

Papper papper papper

Som jag har väntat på att detta paket skulle dimpa ner i brevlådan och idag gjorde det de, äntligen! :) Det har bara gått knappt en vecka sedan beställningen men det har känns som en evighet, ivrig som man är. Såååå mycket fina papper och jag är sååå nöjd. Trotts att det varit en lång dag och klockan är alldeles för mycket så kan jag inte låta bli att sätta igång lite smått med mina projekt. Inspirationen flödar!




Alla papper har ju även ett mönster på baksidan. MASSOR tavlor kan jag göra nu! :)

Spontana dagar

Igår hade vi en helt underbar dag tillsammans med våra vänner, kändes som semester igen. Hela dagen blev lite så där skönt spontan utan egentligen direkt några planer. Till smultronstället skulle vi och glass skulle vi äta men där efter tog vi det bara lite som det kom. Vi hamnade hur som helst på Norra Finnö i S:t Annars skärgård, hur mysigt som helst. Låg och solade, snackade, lyssnade på musik och bara var. Framåt kvällen åkte vi tillbaka in till Söderköping för en bit mat. Egentligen är jag, eller har i alla fall varit planeringsmänniska rakt ut i fingerspetsarna, men jag börjar mer och mer gilla de där spontana dagarna!

 
Glass i stora lass

Idag är det jobb hela dagen men det gör inte så mycket för vädret verkar inte vara så där toppenbra. Hoppas bara på att det inte börjar regna, för i kväll bär det ut till stallet och ett dressyrpass på banan väntar. Fredagskväll i stallet med andra ord men det passar utmärkt då D ändå jobbar. Imorgon däremot, då blir det galej med jobbarkompisarna!! :)

Hoppas ni har en bra fredag!

Kram på er!

Vinnaren är...

..... LYNN LARNEBRATT!! Stort GRATTIS till dig!! :)
Elliot blir namnet denna gång, återkommer såklart med resultatet.

TACK alla ni andra som varit med och tävlat, och chansen för er att vinna är inte helt borta eftersom vi senare under hösten kommer kicka igång tävlingen igen.


"Made by Caroline"

För er som inte kan vänta tills dess tar jag emot beställningar såklart. Kontakta mig på min mejl [email protected] (obs! .se!! ) eller [email protected]

Tack på förhand!

Härlig morgon!


Idag är det torsdag vilket innebär att jag är LEDIG. Solen skiner också, kan inte bli bättre! Startade dagen med att gå upp tidigt och ta ut en store grå på en ridtur innan solen stekte på alldeles för mycket. Red min favoritrunda idag med långa härliga galopper längs bäcken. Bonden har lämnat en generös kant åt oss längs hans gärden där vi får rida vilket är TOPPEN. Jag tränar på med mina lösgörande övningar även ute på turerna och det känns att jag mer och mer börjar hitta hans rätta knappar. Vi börjar bli ett bra team Allan & jag! Även imorgon ska jag ha stallet och då väntar ett kvällspass på banan. Ska bli grymt skoj!


Dagens förbränning: 500kcal på 70min ridning i ganska högt tempo. Tackar och bockar.

Nu ska jag & Daniel åka in mot stan och möta upp Tessan & Stolt. Smultronstället och S:t Annas skärgård står på schemat. Häärligt :)

Ha en fin dag!

Kram


Håll utkik!

Nu är tävlingen avslutat! TACK alla ni som varit med och för visat intresse. Imorgon förmiddag kommer vi presentera vinnaren här och på Emilies blogg. Det är till och med så att jag själv tycker det är lite spännande ;) Det ska bli såå kul att få göra en namntavla till vinnaren!


"Made by Caroline"

Kanske är det DU som får en hög med paket på posten?

Lycka Till!

Fruktbomb

img_4567 (MMS)

Kunde verkligen inte komma på något bra att laga till kvällsmat. Lite trött på sallad, inte heller sugen på varm mat i värmen... Men efter lite betänketid i mataffären fick det bli en riktig fruktbomb i form av fruktsallad. Hur gott är det inte?! Liten klick glass till är ett måste. Nu är ja mätt, belåten och vitaminboostad!


Sista rycket

Nu är de sista rycket för er som vill vara med och tävla i min och Emilies tävling. Tävlingen går ut ikväll kl 23.59. Priset är som sagt en valfri namntavla. Var med du också vettja! :)




Mer info hittar ni HÄR!



Morgonpromenad

img_7594 (MMS)

Sitter på jobbet och äter frukost efter att ha startat dagen med 5:an i Vidingsjö. Med mig som sällskap hade jag fina Jessica. Känns som det var evigheter sen vi träffades så det var riktigt skoj att ses. Snart ska vi återgå till våra onsdagsmornar i simhallen igen. Men tills dess håller vi till i spåret. Känns skönt att åter igen ha hittat motivationen efter 2 veckors uppehåll. 2 veckor låter ju inte så mycket egentligen men dem har verkligen känts som en evighet.. Är fortfarande förkyld och hostig så löpningen får vänta några dagar. Längtar tills jag får ge mig ut! Ha en fin dag i solen. Själv ska jag fortsätta med mitt projekt på jobbet. Kram kram


NRJ

img_0150 (MMS)

Med NRJ i lurarna går powerwalken lätt som en plätt. Tänk vad lite bra musik kan göra! Skönt med frisk luft och lite kvällssol också. Blir en bra kväll det här.


Paus

Tar en liten välförtjänt paus på jobbet. Är mitt uppe i ett projekt och jag håller i princip på att vända upp och ned på hela butiken ;) Men det är kul som fasen och idéerna och kreativiteten flödar kan jag säga. Finns det något härligare än en ny fräsch höstbutik? I looove! Lite nytt har redan kommit in och MYCKET är på gång, därför är det skönt att få denna lilla ombyggnad klar innan jag drunkar i varor :)

Nej nu måste jag ut och fortsätta!


Grekiska färsbiffar

I lördags hade vi lite grekiskt tema på vår grillkväll, nämligen grekiska färsbiffar. Till det gjorde vi en bulgursallad med oliver och coctailtomater, och såklart en tzatsiki till det. Mums vad gott det var! Tänkte bjuda på receptet.



Grekiska färsbiffar

500g Blandfärs
Ströbröd
2 msk vatten
1 ägg
1 gul lök
Vitlök
200g fetaost
Persilja
Salt & peppar

Häll lite ströbröd i en bunke och slå på vatten. Låt svälla en stund. Blanda sedan ner köttfärsen, lök, vitlök, hackad persilja, ägg och salt och peppar. Blanda till en smet. Smula ner fetaosten i smeten. Forma till biffar och lägg på grillen. Servera med en bulgursallad och tzatsiki.

Smaklig måltid!

Pw på kvällskvisten!

img_7030 (MMS)

Lyckades övertala min sambo till att skippa gymmet och följa med mig ut på en pw istället. Snäll som han är gjorde han det och det var nog det som behövdes för att jag skulle ta mig själv i kragen. Nu sitter vi här, 7km och 70min senare, g r y m t skönt!!!! Har redan fått motivationen tillbaka lite vilket känns bra. Jag mår verkligen inte bra när jag inte rör på mig så jag undrar varför det trotts det ändå råkar bli att jag hamnar i lata perioder då och då?! Jaja, nöjd och glad känner jag mig nu i alla fall och jag kommer sova som en stock i natt första dagen efter semestern och allt. I'm back :)


RSS 2.0