Sista rycket

Nu är de sista rycket för er som vill vara med och tävla i min och Emilies tävling. Tävlingen går ut ikväll kl 23.59. Priset är som sagt en valfri namntavla. Var med du också vettja! :)




Mer info hittar ni HÄR!



Kommentarer
Postat av: Emilie

Tjoho.. sista dagen ;) Jag kan fixa lappar och dra ett namn och ta kort så vi har bildbevis :) Jag skriver att vinnaren kontaktas av mig och sen ger jag dig info eller vad tycker du?

Hoppas allt är bra i solen :) Kram

2011-08-03 @ 16:21:34
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Postat av: naddie.

Jag bor hela vägen ner utanför Malmö i Skåne så det får nog bli utan ramar isåfall för min del. Hade säkert bara gått i kras i posten ändå! Jag väntar tills vinsten är dragen men annars vill jag jättegärna beställa. Har du något inlägg där man kan se vilka papper osv. du har så man kan välja på? :)



Nej det var bara inslagningen med bokstav utanpå paketet jag körde på men ack så fint det blev! det var nästan synd att packa upp dom.



Hur som helst jag är 110 på att jag ska beställa ifrån dig. har du långt väntekö?



Om du vill så gör jag gärna en deal om du vill ha en ny bloggdesign och bytar lite tjänster om du är sugen på det! ska lägga ut ett inlägg på min blogg i dagarna med alla nya designer jag gjort senaste tiden.



kram!

2011-08-03 @ 22:53:43
URL: http://naddiegoespublic.se
Postat av: naddie.

just det.. är det ribba ramen från IKEA du använder dig av? vilken storlek? :)

2011-08-03 @ 22:54:05
URL: http://naddiegoespublic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0