Livet är fullt av överraskningar

Haha, nu tror ni väl det är något väldigt spännande på gång, men idag när jag var på väg hem från jobbet blev jag extremt sugen på smörgåstårta, så varför inte tänkte jag. Bestämde mig för att slänga ihop en som en liten överraskning till Daniel ikväll....

Hann lagom komma innanför dörren när jag möttes av en ren och fräsch känsla och även en liten lapp på golvet. Huset var kliniskt rent från golv till tak, fönstren putsade, både på in och utsidan, tvätten var tvättad och disken diskad. Gissa vem som blev glad?! Detta är verkligen något jag uppskattar grymt mycket!!!

Smörgåstårtan är klar, bordet dukat och nu väntar jag på att D ska komma hem från gymmet så vi kan få hugga in på tårtan. Livet är fullt av små överraskningar💗


Nya utmaningar

Imorgon är dagen D som jag har väntat på och kämpat för länge nu, det är nämligen första dagen på min nya tjänst som butikschef! :) Känns sjukt kul och hur bra som helst, ska bli såå spännande med en ny utmaning. Kommer även bli en tuff tid framöver med både konfektionsansvar och det ansvar som butikscheftjänsten innebär, men det känns så rätt och detta är verkligen något jag drömt om länge nu. Kommer bli en spännande tid framöver på många sätt och jag gillar't💗


Amaretto

Är ute i stallet och hälsar på syrrans häst "Otto". Blir ingen ridning idag tyvärr pga skada här också, men en promenad ska det bli. Soligt men kallt idag.

Hade det riktigt bra dag på Gbg Horseshow, kul att se hela världseliten på så nära håll. En svensk seger blev det i Grand Prix i dressyr, Patrik Kittel kammade hem segern där. Egentligen skulle vi bara gått igår, men vi köpte biljetter till dagen också :) Idag är det World Cup hoppning, och det är ju det bästa på hela veckan! Hoppas på svensk seger även här såklart. Kanske bjuder på några suddiga iPhone bilder under dagen.

Ha en fin söndag!


Nytt hus

Sprang på dessa fina ljushus i en supermysig inredningsbutik här i Gbg. Dem kunde jag inte motstå, så dem fick såklart följa med hem. Ska stå i mitt vitrinskåp sen när det blir klart.. Fick just ny energi till att måla klart det typ NU. Får bli i veckan. Åh, kommer bli så bra!


Mot Göteborg!

Väskan är packad och jag är redo! Nu sticker jag till Göteborg för en helg med syrran. Ska bli riktigt skoj! Shopping, god mat, massa babbel och imorgon blir det en heldag på Scandinavium och Göteborgs Horseshow :) Ha en bra helg allihopa så hörs vi snart igen. Kram💗

 

 


Vååårkänslor!

Åtta plusgrader, blå himmel, strålande sol och en ridtur på mjuka grusvägar kan inte ge annat än vårkänslor, så jäkla härligt! Den får gärna komma för att stanna nu, lite trött på allt som har med vinter att göra... Kom på mig själv förut att jag kikade efter tussilago i dikena, lite väl tidigt kanske, haha, men snart så!
För att förstärka min vårkänsla ännu mer tog jag ett varv i butikerna, såå mycket färg och så mycket fint. Blir nog att shoppa lite i helgen :)
Nu ska det tvättas, packas och förberedas inför helgens lilla tripp med Syrran. Kul! :)

Kram på er!


Söndag

Sitter vid frukostbordet och laddar för en dag på jobbet. Helgen har som vanligt gått sjukt fort! Nästa vecka är det 3 dagars vecka för min del och en massa roligheter och spännande grejer på gång. Bl.a. annat en liten minresa till helgen, längtar!

 

 


Bakverkstad på Körvelgränd

Kan ni gissa vad jag styr med här hemma? Inte så svårt kanske ;) Måste fylla upp frysen lite, den ekar tomt på bakverk. Samtidigt får jag utlopp för min kreativa sida. Härligt med en ledig dag!


Alla💗dag

Alla💗dag idag, lite mysigt faktiskt även om det egentligen kanske inte är så märkvärdigt. Men jag har iaf styrt upp en liten överraskning till min fina som vi ska iväg på ikväll. Är ju så roligt att få överraska ibland :)

Vill även passa på att önska er alla en riktigt mysig dag💗

Kram på er!


Ny vecka...

....nya tag! Kickade igång måndagen med 45min pw i det härliga vädret. Ett plus också att det är ljust numera, gäller att passa på att suga in så mycket dagsljus det bara går. Har senaste tiden varit sjukt dålig på allt vad det gäller träningen... Visst, det har väl sina själ, men nu ska jag verkligen ta mig i kragen! Minst 4dgr i veckan är det som gäller nu. Nu frukost, sen jobb. Ha en fin dag mina vänner!


Lördagslyx

Lördag idag ju och då får man lyxa till det med lite gott efter maten. Det fick bli kladdmuffins fyllda med färska hallon och grädde. God blandning mellan syrligt och sött. Men först lite mat i magen i form av varm smörgåstårta.


Hemmafix

Godmorgon lediga lördag! Idag är det hemmafix på schemat. Huset är nystädat och fint, frukosten intagen och snart ska jag ta ett tag med penseln och färgen. Mitt lilla projekt ska slutföras, kul :) M&P kommer snart genom dörren också, de ska hjälpa oss att montera lite nya grejer i badrummet. Effektiv men skön lördag!


Som på moln

Idag har jag svävat runt som på moln i mina nya Asics Nimbus, härlig känsla det där med nya löparskor. Gillar att det är så mkt vitt på dem, ger mig nästan lite vårkänslor :)


65 min

Dagens träning består av 65min på hästryggen, inte helt fel. Idag har jag även känt lite på honom i trav, kändes helt ok, ren och fräsch. Inga spår av skadan, grymt skönt.. Han går hur bra som helst nu, hoppas det håller i sig även när vi ska börja ställa lite mer krav och sätta nya muskler igen. Längtar efter en lång härlig galopp på mjuka grusvägar i vårsolen, eller också ett tufft pass på ridbanan. Känns som det kan bli inom inte alltför lång framtid :)


"Fredagsfika"

Vi har börjat med en egentligen dålig tradition på jobbet, nämligen fredagsfika. Fast på onsdagar. Det är enda dagen vi alla jobbar och så har vi morgonmöte varje onsdag, så vad passar då bättre än lite hembakat? Denna vecka var det min tur :) Har snickrat ihop en gammal favorit, vit kladdchokladtårta med exotiska frukter. Mumma. Ser fram emot morgondagen! Men först lite sömn, verkligen lite ser jag nu.. Klockan ringer redan kl 05.30, simhallen väntar.. Bäst att krypa ner! Natti natti


Ledig dag

Startade dagen tidigt, tidigt imorse med lite sol på näsan under en timmas lång ridtur. Trotts -14 grader var det riktigt härligt och jag kände att strålarna laddade batterierna. Meeer sol tack! Allan var supermysig idag, pigg och framåt och extremt fin i formen.

Fortsatte min lediga dag med att umgås med mina fina tjejer och deras små troll. Mycket bebisgos blev det :) Tack snälla ni för idag, så himla mysigt!!

Ligger just nu nerbäddad i soffan med värmefilten och känner mig lite ruggig.. Halsen spökar, näsan är täppt och det känns bara som en tidsfråga innan febern kommer.. Vill INTE! Bäst att gå och lägga sig tidigt ikväll och försöka sova bort skiten... Godnatt från mig!






Spännande saker på gång

Idag har det varit en extra bra dag då jag har fått reda på en del saker som rör min framtid och min karriär. Känns hur bra som helst!! Kommer bli en utmaning, men en utmaning jag väntat på och som jag kämpat för länge nu. Så fort allt är klart rent praktiskt så ska jag berätta för er. Men jag är glad, sjukt glad! Och en smula stolt också ;)




Hopp i plurret

Tillbaka till rutinerna igen så jag beger mig till simhallen för några vändor i bassängen såhär på morgonkvisten. Sköönt att få röra lite på sig!!


RSS 2.0