Lunchshopping


Passade på att gå in i favoritaffären Nordik på lunchen, och nu är första julsaken inhandlad! Livsfarligt att ha så nära dit, blir en hel del shopping, haha. Men det är ju skoj så varför inte?! ; ) Dagens köp blev i alla fall en adventsljusstake, en vit såklart, superfin! Kunde inte låta bli. Kostade dessutom bara 149:- så det var ett bra pris!




Har inte varit så mycket för julsaker tidigare, men sen vi skaffade huset så har jag ändrat min uppfattning. Tycker det är lite roligare nu, plus att jag har en sambo som tycker det är mysigt med lite julfint. Förra året bodde vi i ett renoveringskaos bland verktyg och slipdamm så det blev inte så mycket julmys då.. Sen spenderade vi nästan hela januari i Thailand, så kändes också därför onödigt att julstöka för bara några dagar. Men i år kör vi all in! Ska bara försöka övertala Daniel om att vi ska ha en riktig gran också ; )

Jaja, nog om jul, än är vi inte där.. Ingen träning för oss idag, så nu blir det filmkväll för hela slanten! Beck - Levande begravd, någon som sett den?!

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Klart ni ska ha en riktigt gran!

2010-11-02 @ 21:43:40
URL: http://blondiielotta.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja eller hur?! Mkt mysigare så! :)

2010-11-03 @ 08:08:22
URL: http://misscb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0