Mairo


Äntligen, sisådär 11 mån efter inflytt kom våra gardiner upp på kontoret. Mairo "Blomma" är fortfarande en av favoriterna, passar i alla lägen ; ) Tänk vilken skillnad det kan bli av "bara lite tyg".... Vi gillar ju när det är enkelt och stilrent och gärna vitt vitt vitt ; ),  men det är lätt att det blir för kallt och sterilt. Känner ändå att vi är nöjda och att vi faktiskt har lyckats med att få lite mysfaktor i huset, trotts mycket svart/vitt.

Kontoret går i vitt, svart och limegrönt som accentfärg. Som fondvägg pryder en randig midbectapet som vi valde att tapetsera på längden istället, looove it! Passar perfekt att ha på kontoret! Har även sett den i en del barnrum där den också gör sig väldigt bra. Kan rekommendera Styleroom.se för den som söker inspiration.            Grymt bra sida!



"Blomma" Mairo // 335:-/m



Matta Ikea // 399:-



Tapet Midbec


Den gröna mattan blir en riktig färgklick till det annars svart/vita kontoret, även ekparketten ger värme och gör det inte alltför sterilt. Vi är SÅÅ nöjda med att vi la ekparkett i hela huset, det gör mkt för känslan. Att det är flytande i hela huset och helt utan trösklar och skarvar är A och O för helhetskänslan.

Nu är det bara lite hyllor som ska upp ovanför skrivbordet, förvaring är alltid bra! En silverfärgad jordglob från Menu är pricken över i´t, får se när den smyger sig in i vårt hus ;) Men sen är kontoret klart!

Vad blir nästa projekt? ; )



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0