Woods


Sitter här några timmar senare glad över att hela gästrummet nästan är tomt! Det krävdes lite jäklar annamma och några vändor till återvinningen, tippen får det bli imorgon. Känslan efter att man tagit tag i ett tråkigt måste är enorm skön, man känner sig nöjd! Älskling kommer bli såå glad och överraskad när han kommer hem ikväll. Nu kanske vi kan ägna kvällen åt att beställa tapeter, skoj! Vad stort huset kommer kännas när vi snart får ett rum till att röra oss på : )

På tal om tapeter, har kommit fram till att det nog är trädtapeten som är favoriten i huset, sååå glad att vi valde den!! Den gör hela mysfaktorn i huset, framförallt så här på hösten. Alla som någon gång funderat på Woods, köp!! Ni kommer älska den!! Vi hade först bara tänkt ha den som fondvägg, men när vi väl började tapetsera började vi med den redan i hallen på ena väggen, sen fortsätter den runt hörnet till denna vägg på bilden nedan. Den är husets mittpunkt. Fattas bara en snygg, stilren kamin på den väggen, sen kan man njuta av brasan från alla rum i hela huset.
Tror det kommer bli kanon!


Cole&Son Woods // 795:-/rulle 


Nu blir det att krypa upp i soffan under filten och tända ljus och njuta av kvällen. PartyLites sunkissed cotton är en favorit i ljuslyktorna, doftar nytvättat och fräscht! Lite mysigt är det allt att hösten är här ; )



Kommentarer
Postat av: Emilie

Jättefint :-)

2010-10-13 @ 20:14:21
URL: http://empaaa.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack!! :)

2010-10-14 @ 01:14:34
URL: http://misscb.blogg.se/
Postat av: jessica

Tack snälla söta du Carro! Jo då stoltheten är det inget fel på, men än är jag inte där jag vill vara, men bara och fortsätta kämpa och se det som en utmaning. Det är jobbigt det där när motivationen försvinner, men jag är inte helt på topp heller eftersom mina benhinnor strejkar, så kan varken springa eller gå promenader, mer än arbetstid och det är knappt det att jag klarar av det, men bara att bita ihop! Men hoppas du hittar den tillbaka till den snart! Vad fint ni har fått det hemma, var ju evigheter sen vi var och hälsade på, fy skäms på oss! André hälsar tillbaka, hälsa du också så mycket! Så får vi försöka ses snart! Kramkram

2010-10-14 @ 06:05:13
URL: http://enannandelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0