Dundersjuk

Mår riktigt riktigt dåligt :( Har åkt på någon form av influensa. Har värk i precis varenda muskel och led i hela kroppen, och termometern visar 39 grader (ligger vanligtvis på 36) Gooosh, detta håller på att ta musten ur mig. Kan inte minnas när jag hade sån hög feber senast. Orkar inte ens gå till datorn så detta blir mitt första inlägg från mobilen. Hoppas det funkar. Nu ska jag sova vidare så jag blir av med skiten. Längtar tills min fina kommer hem och tar hand om mig. Hoppas ni mår bra! Kram från en sjukling


Kommentarer
Postat av: Jessica

Neej, krya på dig gumman! Hoppas du mår bättre nu på kvällskvisten, och att han pysslar om dig där hemma! skickar över en massa kryapådig kramar!

2011-04-06 @ 18:11:59
URL: http://enannandelavmig.blogg,se
Postat av: Jessica

Oh vad söt han är! Hoppas du blir frisk snart, men det är ju bara att vänta ut skiten, med mycket sömn och vatten. Synd att vi inte ses på fredag, men vi får ses en annan dag! Vi har haft det jättebra i Malmö, intressant och stort. Det var robotar och maskiner som gjorde det mesta, grymt. Fick även smaka precis nygjorda citronmuffins och skorpor, musm! Kramar!

2011-04-06 @ 19:58:03
URL: http://enannandelavmig.blogg,se
Postat av: Lotta

Usch, vad träligt!!! Hoppas verkligen du blir frisk snart!!

2011-04-06 @ 21:46:02
URL: http://blondiielotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0