Före&Efter forts...


Fortsätter lite med före&efter projektet. Tyvärr har vi inte varit så flitiga med kameran under arbetets gång vilket man ångrar lite i efterhand. Trotts att det bara är lite mer än ett år sedan vi flyttade in har man redan glömt hur det var då... Nästa rum vi gick på med renoveringen var i alla fall vardagsrummet.



Vi lekte lite med fantasin när vi tapetserade, vilket blev ganska kul. Vi gick ut med tanken att blir det inte bra så kan man ju alltid göra om ;) Allt är ju vitt förutom vissa mönstrade fondväggar (som är svart/vita, såklart, haha) och för att det inte skulle bli föör sterilt och föör mycket vitt har vi satt en svart tapet på ett par väggar i huset som bryter av och ger snygg kontrast mot det vita och gör det lite mer mysigt.
Vi är nöjda, så tapeten sitter kvar :) Lampan på byrån är från By Rydéns och är en klar favorit här hemma, den gör sig dessutom riktigt bra mot den svarta väggen!


Vi la ett och samma golv (ekparkett) flytande i hela huset helt utan trösklar och skarvar vilket vi är såå nöjda med. Dels lätt att städa, inga jäkla trösklar man slår i tårna i, och sen ger det en lite mer helhetskänsla i huset. Enligt mäklaren har det stor betydelse för värderingen och vid en eventuell försäljning i framtiden.



Vi har redan hunnit möblera om en gång i vardagsrummet, vilket blev till det bättre tycker vi. Tanken är att vi någon gång i framtiden ska byta till en större soffa. Vi gillar att man kan sitta mitt emot varandra, snarare än på rad när man har gäster hemma. Känns lite mysigare så. Så en U-variant vore en bra lösning för oss.


Som ni kanske har förstått är förefotona tagna från visningen, så det var alltså så det såg ut när vi föll för huset. Det gäller att försöka bortse från andras smak och inredning och försöka se vilket potential objektet har, vilket inte är det lättaste när det är fullt möblerat och någon faktiskt bor där. Vi försökte så gott vi kunde, och såklart gick vi mycket på magkänslan! Jag är ledsen för dem riktigt dåliga efterbilderna, men ville inte ta med blixt och ville inte ge mig på systemkameran.. Den hanterar min älskling mycket bättre än jag ; )


 Trevlig fredagskväll på er!




Kommentarer
Postat av: Fia

Tack =)

Så fint ni får det hemma =)

2011-01-07 @ 18:17:58
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Lotta

Det är verkligen stor skillnad! Ni har ett riktigt drömhem :) Krya på dig allt nu :) Bror din hälsar :) Kram från Åre

2011-01-08 @ 10:44:21
URL: http://blondiielotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0