Hemma!


Nej, bloggen har inte lagts ned, jag har bara varit på en härlig semester på Gran Canaria. Sol, sol och ännu mera sol, klarblå himmel och 25-30 grader varmt hela veckan lång, huuur skönt?! : ) Vi har solat och badat, ätit gott och njutit så som man bör när man är på semester. Sååå himla underbart!

Trodde vi skulle mötas av rejäl vinter och kyla när vi steg av planet, men snarare bara några få minusgrader och sol. Kändes nästan som lite vår i luften. Hoppas hoppas! Den är mer än välkommen nu : )

Så märkligt det är egentligen, för bara några timmar sedan gick man barbent i värmen många många mil bort, och på bara några få timmar är man tillbaks till verkligheten igen. Man lever i en liten bubbla när man är iväg så där. Men faktiskt, borta bra men jag kan inte låta bli att tycka att det ändå är ganska mysigt och skönt att få komma hem igen.

Imorgon är jag ledig, känns extra lyxigt. Ska fixa lite med bilderna från veckan. Får nog bli en liten tripp till ikea också, ramar står på inköpslistan.

Hoppas ni mår bra!

Kram på er allihopa!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0