Brio Happy 2012

I helgen var vi och kikade på barnvagn och efter att ha valt mellan Emmaljunga City Cross och Brio Happy föll valet på den sistnämnda. Den är för oss helt perfekt! Liten, smidig&lätt men stabil. Tror vi kommer bli helnöjda med den! Känns lite mer verkligt nu när den står här hemma och nu längtar man ännu mer på att Liten ska komma.. :)


Kommentarer
Postat av: Jessica

<3 Kan det inte tiden gå lite fortare?

2012-04-02 @ 19:51:48
URL: http://enannandelavmig.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Majoriteten av mina vänner har barn i 1-4årsåldern och det är några som ska ha nummer 2 och 3 nu i år så det känns skönt att man inte är ensam i vänskapskretsen på att få gå hemma faktiskt.



Vänta du bara, rätt vad det regnar så säger det poff och magen är gigantisk :) På jobbet tyckte de idag att magen växt på sig ordentligt över helgen bara, haha.

Sparkar är det nog inte jag känner riktigt än, det känns mer som buffningar och de kommer när jag sitter ner eller ligger på mage, jag har känt lite buffningar när jag gått eller stått ett par ggr bara men de går att räkna på en hand. Det är så mysigt när man börjar känna buffningarna för då släpper lixom oron för att ngt skulle vara fel, om du förstår vad jag menar?!

Vilken fin vagn ni har köpt, vi har inte bestämt oss än eller rättare sagt jag :) Först ville jag ha en Cresent och sedan en Emmaljunga och till slut bestämde jag mig för Emmaljunga men nu velar jag igen och nu lutar det mer åt en Cresent 2012 faktiskt så jag ska dra med mig mannen och kika någon dag så får han oxå vara med och bestämma även fast han tycker att jag ska bestämma, hihi.

Nej vi vet inte vilket kön det är, det får bli en överraskning. Har ni tagit reda på vad det blir??

Ha en riktigt trevlig kväll.

Kram kram

2012-04-02 @ 20:06:18
URL: http://ensidaomallt.se/Charlotte
Postat av: Emilie

Du får komma hem till oss och kolla sen :)

Vi valde också mellan dom vagnarna men det blev ju en emmaljunga som du vet :) Jag tyckte brion var jättebra, förutom att den var lite för gungig för min smak ;)

Väntar på sms!! :) Kramis

2012-04-02 @ 21:15:37
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie
Postat av: Charlotte

Åh så spännande med ultraljud igen, jag längtade nästan mer till det andra ultraljudet än till det första. Dock blev jag lite besviken över att vi inte fick någon bild på andra ultraljudet men det berodde på att bebisen rörde sig alldeles för mkt och barnmorskan hade lixom inget tålamod till att försöka få till någon bra bild. Nu får inte vi se våran lilla bebis förens den kommer ut och det är ju såå långt kvar känns det som.

Jadu vagnar är svårt alltså, vi får väl se vad det blir efter lite provkörningar :D Vem vet det kanske slutar med en Brio ist, haha!

Nej jag har inte anmält mig till något sådant, funderar på att kolla upp Yoga faktiskt. Vattengympa skulle oxå vara roligt iofs men jag känner mig lite som en valross just nu så jag känner lixom inte för att visa mig i baddräkt eller bikini inför folk just nu :/

Har du köpt några små bebiskläder än då? Själv har jag köpt lite bodys och byxor i storlek 56, kläderna är bara för söta och jag kan titta på dem flera ggr om dagen :) Nu får tiden rulla på så våra bebisar får titta ut snart tycker jag.



Kramis

2012-04-02 @ 22:12:33
URL: http://ensidaomallt.se/Charlotte
Postat av: Lotta

Åh vad verkligt det börjar bli nu :) så spännande! Kommer ni ta reda på könet? Såg massa söta nyföddskläder på Kappahl <3 kram

2012-04-02 @ 23:34:00
URL: http://blondiielotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0