Promenix

Dagens motion består av en rask pw på nästan en timme. Såhär i efterhand känns det sjukt bra! Skönt att få komma ut i det härliga vädret och att få göra lite nytta med kroppen. Nu är jag vrålhungrig, pasta&köttfärssås står på menyn. Trevlig söndagskväll på er!

 


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Ne precis man kan ju inte komma ihåg allt. Nu är nästan alla stora saker inhandlade. Nu i veckan köpte vi ju vagnen och bilbarnstol ska vi få låna en och sen är det bara skötbord och säng kvar, sååå skönt.



Ja men juni kan du inte vänta till om du har Ullareds-sbstines nu :) Ni får ta och planera om och åka i maj ist för dit är det ju inte så långt :P



Ne usch foglossning är inge roligt alls, det gör lixom ont i svanken och så strålar det ner i skinkorna :( Jobbar på gör jag som vanligt och det hade jag tänkt göra till början på Juli och jag hoppas att jag klarar av det för jag har inte sökt havandeskapspenning, ska du göra det??



Jag börjar känna mig riktigt klumpig faktiskt men känner mig nog mer fet än gravid måste jag säga, men större och rundare mage har jag fått iaf. Jag hade ju typ 10kg övervikt när jag blev gravid och hittills har jag gått upp nästan 7kg under graviditeten så det är väl inte konstig om man känner sig vig som ett kylskåp och klumpig som en flodhäst emellanåt. Det blir barnvagnsrace i höst sen när man är hemma, då jävlar ska kilona bort. Det enda man kan göra nu är ju att tänka på vad man stoppar i sig och röra på sig mer.

Har din mage växt ngt mer? Känner du bebisen ngt? Hur gick det på ultraljudet? Tog ni reda på könet?? :) Nu blev det 100 frågor här på slutet :P



Ha det bäst!



Kramar

2012-04-15 @ 19:04:32
URL: http://ensidaomallt.se/Charlotte
Postat av: Charlotte

2012-04-16 @ 11:20:16
URL: http://ensida
Postat av: Charlotte

Åhh vad roligt med en liten pojke :) Har ni börjat diskutera namn än då?



Tråkigt när man skriver massor och sedan bara försvinner det, själv råkade jag ge dig en tom kommentar nyss, hehe sorry för det!



Kram

2012-04-16 @ 11:22:05
URL: http://ensidaomallt.se/Charlotte
Postat av: Lotta

Jag har aldrig haft vagel förut men de brukar väl synas om man ber nÅgon kolla? Märker ingen skillnad från igår så jag får väl ringa vårdcentralen.. :(



Usch det låter inget vidare! Du får krya pÅ dig med :) kramkram

2012-04-17 @ 09:05:32
URL: http://blondiielotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0